Επιλέξτε το κατάλληλο σνακ για να μην πάει ο κόπος σας χαμένος!

Φάτε σωστά μετά το γυμναστήριο«Λιώσατε» στο γυμναστήριο και πεθαίνετε της πείνας; Μην αφήνετε τους πειρασμούς να καταστρέψουν τον κόπο σας και επιλέξτε το κατάλληλο σνακ που θα σας χορτάσει μεν, αλλά δε θα σας παχύνει!

Μόλις τελειώσετε την προπόνησή σας, καλό είναι να φάτε κάποιο σνακ και για μην πέσετε με τα μούτρα στο κανονικό σας γεύμα, αλλά και για να τονώσετε τον οργανισμό σας. Το σνακ δε θα πρέπει να ξεπερνά τις 200 θερμίδες και θα πρέπει να σας φουσκώσει, οπότε καλύτερα να είναι μικρό. Το ιδανικό είναι να φάτε κάποιο φρούτο της προτίμησής σας ή ένα γιαούρτι. Μπορείτε να τα αναμείξετε κιόλας!

Αν πάλι σας ακούγετε πολύ… υγιεινό, μπορείτε να φάτε μια μπάρα δημητριακών (ναι, κι αυτές με τη σοκολάτα!) ή να κόψετε ένα μήλο σε φέτες και να το φάτε με μερέντα από πάνω. Επίσης, μπορείτε να πιείτε έναν φυσικό χυμό ή ένα smoothie με φρούτα, μέλι και καρύδια.

Εκτός από το φαγητό, είναι απαραίτητο να πιείτε μεγάλη ποσότητα νερού (τουλάχιστον μισό λίτρο), έτσι ώστε να αναπληρώσει τα υγρά που έχασε με την εφίδρωση.

Κρατήστε την όρεξή σας για το επόμενο γεύμα και αποφύγετε τις «Σειρήνες» που σας οδηγούν σε ένα κομμάτι πίτσα ή μια πάστα!

www.newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.