McLaren και Ferrari αποθέωσαν τον Ραϊκόνεν

«Ο Κίμι είναι πολύ γρήγορος»Το εγκώμιο του Κίμι Ραϊκόνεν έπλεξαν οι Μάρτιν Γουίτμαρς και Στέφανο Ντομενικάλι. Οι ισχυροί άνδρες της McLaren και Ferrari, αντίστοιχα, τόνισαν πως θα χαρούν πολύ να δουν τον Ραϊκόνεν να επιστρέφει στα γκριντ, αφού όπως δήλωσαν πως είναι πολύ ταλαντούχος.

Ο Μάρτιν Γουίτμαρς τέθηκε υπέρ του Kimi Raikkonen. Σε ερώτηση που έγινε στον επικεφαλής της McLaren-Mercedes κατά τη διάρκεια του Grand Prix του Abu Dhabi, όσον αφορά την πιθανή επιστροφή του Raikkonen στη Formula 1 στην ομάδα της Williams συμβούλεψε τον Sir Frank πως αυτή θα ήταν η καλύτερη επιλογή.

«Πρέπει να προσπαθήσουν να αποσπάσουν την υπογραφή του. Όλοι ξέρουμε πόσο γρήγορος είναι, ενώ θεωρώ πως πολλοί υποτιμούν και το πόσο έξυπνος είναι. Ελπίζω να είναι πεινασμένος για δράση. Είμαι σίγουρος πως δεν έχει χάσει την ικανότητα να μας συναρπάζει και θεωρώ πως το να επιστρέψει θα ήταν κάτι φανταστικό για τη Formula 1. Συνήθως δεν θα ήμουν αυτός που θα έδινε συμβουλές στον Sir Frank για το ποιον να επιλέξει αλλά νομίζω πως αυτή η επλογή θα ήταν η καλύτερη», δήλωσε ο Γουίτμαρς

Ενώ το αφεντικό της σκουντερία δήλωσε χαρακτηριστικά,

«Φυσικά, δεν μπορώ να συμβουλέψω τον Φρανκ, έχει μεγάλη εμπειρία. Σίγουρα ξέρω τον Ραϊκόνεν πολύ καλά, είναι πολύ ταλαντούχος, πολύ δυνατός. Είναι ο τελευταίος πιλότος που πήρε το πρωτάθλημα για εμάς και θέλω να τον δω ξανά», δήλωσε ο Ντομενικάλι.

www.formulaena.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.