Κυκλοφόρησε θήκη για τη συσκευή εξοπλισμένη με προτζέκτορα

Μετατρέψτε το iPhone σε... φορητό κινηματογράφοΌχι και πολύ καιρό πριν, φαινόταν ότι ένας προβολέας μπορεί να γίνει ένα τυποποιημένο χαρακτηριστικό γνώρισμα για smartphones, όπως είναι το GPS ή η φωτογραφική μηχανή.

Οι LG και Samsung έχουν ήδη κυκλοφορήσει συσκευές εξοπλισμένες με προβολέα, αλλά πολλοί κατασκευαστές – συμπεριλαμβανομένου της Apple – δεν έχουν ακολουθήσει αυτή την οδό μέχρι τώρα.

Σε περίπτωση όμως που χρειάζεστε έναν προβολέα στο iPhone σας, αυτό είναι πλέον δυνατό μέσω ενός ειδικού εξαρτήματος, όπως ο Pocket Projector για το iPhone 4 από την Texas Instruments και Brookstone.

Ο προβολέας τσέπης είναι βασικά μία θήκη iPhone 4/4S με μπαταρία, η οποία είναι εξοπλισμένη με έναν DLP Pico ΤΙ προτζέκτορα. Προσφέροντας 640×360-pixel εγγενής ανάλυσης, ο Pocket Projector εμφανίζει μια εικόνα με διαγώνιο 50 ιντσών, από απόσταση 2,4 μέτρων.

 

Διαθέτει μία λάμπα LED 15-lumen και ένα ηχείο 0.5-Watt που βρίσκεται στο πίσω μέρος της θήκης. Όταν το iPhone τοποθετείται σε αυτή, ο φακός προβολής βρίσκεται κοντά στο βύσμα ήχου των 3.5mm.

Έχει δική του πηγή ενέργειας υπό τη μορφή μπαταρίας 2.100 mAh, η οποία φορτίζει μέσω ενός καλωδίου USB και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εφεδρική μπαταρία για το iPhone.

Το εξάρτημα λειτουργεί με οποιαδήποτε εφαρμογή υποστηρίζει dock-connector video out.

www.proho.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.