Η «Εκκλησία» του ίντερνετ

Το προφίλ του… Χριστού στο Facebook!Ένας διαιτολόγος από τη βόρεια Καρολίνα ήταν ο εμπνευστής της σελίδας του Facebook με τους περισσότερους… πιστούς, με τη κυριολεκτική έννοια της λέξης. Έφτιαξε το προσωπικό προφίλ του Χριστού και χρησιμοποιώντας λόγια του «Μεσσία» απευθύνεται στους πιστούς χριστιανούς.

Επηρεασμένος από τον έντονα θρησκόληπτο πατέρα του, ο 41χρονος Άρον Τέιμπορ αποφάσισε να δημιουργήσει το «προφίλ» του Ιησού, το οποίο ονομάζεται «Jesus Daily». Όπως αναφέρει ο ίδιος, η ιδέα ξεκίνησε ως χόμπι τον 2009, την ίδια περίοδο που διαφήμιζε μέσω του Facebook το νέο του βιβλίο.

Τους τελευταίους τρεις μήνες, η ιστοσελίδα έχει επισκεφθεί περισσότερες φορές από κάθε άλλη σελίδα στο Facebook, ακόμη και από εκείνη του Justin Bieber.

Σύμφωνα με τον δημιουργό της Jesus Daily: «Σκοπός μου είναι να περάσω ένα μήνυμα ελπίδας στους ανθρώπους. Καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι παλεύουν με τον καρκίνο, γάμοι διαλύονται και οι σχέσεις γονέων-παιδιών ακυρώνονται. Στο Jesus Daily μπορεί ο καθένας να λαμβάνει το μήνυμα της ελπίδας. Μέσω της κοινωνικής δικτύωσης θέλω να αναπαράγω το έργο της Εκκλησίας.»

www.newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.