Ο Σπύρος Καρατζούλης ξεκινά από την Φλώρινα την δική του προσπάθεια – Την Τετάρτη στις 18:00 θα είναι στα Γρεβενά – Διαβάστε τι γράφει στο blog του

Μια μέρα πριν την εκκίνηση και σχεδόν όλα είναι έτοιμα. Σήμερα θα κανονίσω τελευταίες λεπτομέρειες, σχετικά με τις προμήθειες και τον εξοπλισμό που θα πάρω μαζί, θα κάνω μια δοκιμή με πλήρες φορτίο, για να δω πως συμπεριφέρεται το ποδήλατο και θα ενημερώσω τα ΜΜΕ.

Οι 3μιση εβδομάδες προετοιμασίας τελειώνουν σήμερα και αύριο ξεκινά το ταξίδι. Τα συναισθήματα ανάμικτα, προσμονή, ενθουσιασμός, άγχος, αγωνίες, σκέψεις για το πιο μικρό και το πιο μεγάλο.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά και την Παρασκευή το μεσημέρι, να περάσω την πύλη του Υπουργείου, ψάχνοντας κάποιον να μιλήσω για το πρόβλημα.

Την Τετάρτη ξεκινά η …επίδοση στο Υπουργείο Παιδείας

Την Τετάρτη 2/11 στις 09:00, θα ξεκινήσω το ποδηλατικό μου ταξίδι από την ακριτική πόλη της Φλώρινας με τελικό προορισμό την Αθήνα για να καταλήξω το μεσημέρι της Παρασκευής 4/11 μπροστά από το Υπουργείο Παιδείας. Θέλω με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθώ για την έλλειψη ειδικού κτιρίου για τα 33 παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Παραθέτω το χρονοδιάγραμμα της διαδρομής (οι ώρες είναι σημειωμένες κατά προσέγγιση):
· Φλώρινα 09:00
· Πτολεμαίδα 12:00
· Κοζάνη 14:00 [Επίδοση επιστολής διαμαρτυρίας / συνομιλία με Περιφερειάρχη]
· Γρεβενά 18:00
· Καλαμπάκα 22:00
· Τρίκαλα 23:30
· Καρδίτσα 00:30
· Λαμία 11:30
· Αμφίκλεια 17:00
· Θήβα 22:30
· Μάνδρα 06:30
· Ελευσίνα 07:00
· Πειραιάς 09:00
· Μαρούσι 12:00 [Επίδοση επιστολής διαμαρτυρίας/ συνομιλία με Υπουργό]

Η πρώτη διανυκτέρευση θα γίνει μετά την Καρδίτσα και η δεύτερη μετά την Θήβα.
Θέλω να ευχαριστήσω το Cyclist.gr από την Αθήνα, για την απλόχερη βοήθεια του σε θέματα εξοπλισμού. Επίσης, εδώ στη Φλώρινα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για οικονομική υποστήριξη, η οικογένεια Παυλίδη, η εταιρία κρεάτων Μπέλλης, το ξενοδοχείο Βέλτση, οι εταιρίες Αγγελόπουλος, Πασχαλίδης, Εισαγωγική Σουμπάσης Ο.Ε. και μερικοί ακόμα που βοήθησαν ανώνυμα.
Χωρίς την βοήθεια τους, αυτό το ταξίδι δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Τους ευχαριστώ όλους για την προσφορά τους

Τελειώνοντας, ήθελα να ευχαριστήσω την γυναίκα μου Αλεξία, που με στηρίζει σε ό,τι “τρελλή” σκέψη θέλω να πραγματοποιήσω, τους γονείς μου, τους φίλους που όλοι τους συνέβαλλαν με τον τρόπο τους και την υποστήριξη τους και τους συμπολίτες μου, που απλόχερα δέχτηκαν να συμμετάσχουν σε αυτό το ποδηλατικό εγχείρημα.
Απότα βάθη της καρδιάς μου, σας ευχαριστώ όλους

karatzoulis.blogspot.com

Star-Fm.gr: Τον Σπύρο θα υποδεχθούν στα Γρεβενά μέλη της Ένωσης Ποδηλατιστών Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.