Ο δεκάλογος της ομορφιάς του τοπ μόντελ

Η Kate Moss μοιράζεται μαζί σας τα μυστικά του μακιγιάζΠοια δεν θέλει να μάθει τα μυστικά ομορφιάς των supermodels; Όλες αναρωτιόμαστε τι κάνουν και φαίνονται πάντα τόσο λαμπερές και όμορφες! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν πάντα τους make-up artists πάνω από το κεφάλι τους για να τις μακιγιάρουν και να τις έχουν άψογες. Ανακάλυψε τα μυστικά ομορφιάς της Kate Moss…

1. Το κόκκινο κραγιόν είναι το μυστικό της όπλο. «Είναι το απόλυτο χρώμα. Δεν θα το φορούσα κατά τηνδιάρκεια της ημέρας, αλλά σίγουρα το βράδυ. Το κραγιόν είναι κλασικό κομμάτι του μακιγιάζ. Όταν σκέφτεσαι την Μέριλιν Μονρόε και τη Γρκέις Κέλι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι τα χείλη.

2. Nude χείλη και λίγη σκιά στα μάτια είναι ο κανόνας του πρωινού μακιγιάζ.

3. «Δεν ξεχνάω ποτέ το eyeliner. Το κάνω χρόνια και έχω μάθει να το κάνω χωρίς καθρέφτη. Απλά τραβάω μια γραμμή και μετά το απλώνω με ένα πινελάκι για μην είναι πολύ αυστηρό. Χρησιμοποιώ πάντα kohl μολύβι γιατί μπορώ να το χειριστώ πιο εύκολα»

4. Δεν της αρέσει να χρησιμοποιεί άλλα ειδικά εργαλεία, όπως μολύβι χειλιών ή πινέλο. «Αυτά τα χρησιμοποιούν οι make-up artists».

5. Το ρουζ είναι must! «Όταν το χρειάζομαι πάντα το βάζω. Χρησιμοποιώ πρώτα λίγο σε μορφή σκόνης και μετά σε υγρή μορφή για να δώσω πιο λαμπερό αποτέλεσμα.»

6. Το lip gloss είναι απαγορευμένο. «Έχω ένα θέμα με ό,τι κολλάει. Μάλλον θα είναι από τις τόσες φωτογραφίσεις που έχω κάνει, που κάθε φορά που βάζουν αέρα, τα μαλλιά μου κολλάνε στα χείλη μου.»

7. Έχει τρία ψαλίδια για τις βλεφαρίδες, ένα σε κάθε τσάντα της. «Δεν νιώθω καλά χωρίς αυτά. Το μυστικό είναι πρώτα ψαλίδι για να τις τονίσεις και μετά τόνους μάσκαρα.

8. Εάν αγαπάς κάτι, μείνε σε αυτό. «Όταν μου αρέσει ένα προϊόν και βγαίνει από την παραγωγή, πρέπει να καλέσω στους make up artists και να τους παρακαλέσω. Όταν τα αποσύρουν εκνευρίζομαι πάρα πολύ. Γι’ αυτό έχω μεγάλο στοκ στα προϊόντα που χρησιμοποιώ συνέχεια.»

9. Αντηλιακό με δείκτη 50 είναι απαραίτητο στις διακοπές! «Λατρεύω τον ήλιο. Μου αρέσει να ξαπλώνω και να με καίει. Απλά τώρα τελευταία έχω ανακαλύ ψει τον δείκτη 50 και από τότε φοράω μόνο αυτό.

10. Αποφεύγω τα self tans γιατί μπορεί να είναι πολύ σκούρα. «Το περασμένο Πάσχα έζησα μια φρικτή εμπειρία. Έβαλα και ήμουν τόσο σκούρα που οι φίλοι μου με κοροϊδευαν.»

www.stylewatch.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.