Του διαδηλωτή του ΠΑΜΕ που πέθανε μετά το συλλαλητήριο της Πέμπτης

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η κηδεία του Δημήτρη ΚοτζαρίδηΜε ενός λεπτού σιγή και ένα παρατεταμένο χειροκρότημα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο νεκροταφείο του Βύρωνα το τελευταίο αντίο στον 53χρονο διαδηλωτή του ΠΑΜΕ, Δημήτρη Κοτζαρίδη, ο οποίος πέθανε από έμφραγμα μετά το συλλαλητήριο της Πέμπτης.

Το «παρών» στην κηδεία του άτυχου οικοδόμου έδωσε και η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, κυρία Αλέκα Παπαρήγα, ενώ επικήδειο εκφώνησε ο πρόεδρος του συνδικάτου οικοδόμων.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Φίλιππο Κουτσάφτη, ο Δημήτρης Κοτζαρίδης πέθανε από έμφραγμα, ενώ δεν υπήρχε άλλο γνωστό ιστορικό καρδιολογικών προβλημάτων.
Ωστόσο, φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του διαδηλωτή και στο αν η υγεία του επηρεάστηκε από χημικές ουσίες αναμένεται να ρίξουν οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα προκύψουν μέσα στις επόμενες 15 ημέρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.