Αναζητείται ο δράστης που λήστεψε υποκατάστημα της Alpha Bank

Πήραν ένα εκατομμύριο από τράπεζα στο «Ελ. Βενιζέλος»Μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες φτάνει το ένα εκατομμύριο ευρώ, άρπαξε άγνωστος από υποκατάστημα της Alpha Bank που βρίσκεται μέσα στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» το απόγευμα της Κυριακής.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες στα τέλη της εβδομάδας ειδοποιήθηκαν οι υπάλληλοι του συγκεκριμένου υποκαταστήματος – δεν έχει διευκρινιστεί εάν αυτό έγινε με τηλεφώνημα ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ( email ) – πως την Κυριακή το απόγευμα θα έρχονταν δυο άτομα τεχνικής εταιρείας με την οποία συνεργάζεται η τράπεζα και έχει αναλάβει έργα ανακαίνισης του χώρου τα οποία θα φορούν μπλε στολές ενώ δόθηκαν και τα στοιχεία τους.

Λίγο μετά τις 16.30 ένα άτομο φορώντας μπλε φόρμα εργασίας πήγε στο υποκατάστημα, είπε τα στοιχεία του και οι υπάλληλοι του άνοιξαν την πόρτα καθώς ήταν ένα από τα δυο άτομα που περίμεναν για τις εργασίες.

Ο δράστης προσποιούμενος τον εργάτη άρχισε να κοιτάει τους χώρους και να μετράει και στην συνέχεια κατευθύνθηκε στο χώρο που βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο. Εκεί έβγαλε από την εργαλειοθήκη ένα πιστόλι με το οποίο απείλησε τους τρεις υπαλλήλους τους οποίους έδεσε χειροπόδαρα ζητώντας τους τον κωδικό για να ανοίξει την πόρτα του χρηματοκιβωτίου. Ένας εξ αυτών και αφού ο κακοποιός απείλησε πως θα τους σκοτώσει αποκάλυψε τον κωδικό. Τότε ο δράστης έβγαλε από εργαλειοθήκη τρεις σχολικές τσάντες, έβαλε μέσα τα χρήματα και αφού κλείδωσε μέσα στο δωμάτιο τους τρεις υπαλλήλους τράπηκε σε φυγή με ταξί.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής θα εξετάσουν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται εντός του αεροδρομίου που σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καταγράψει τις κινήσεις του ληστή αλλά και στους χώρους περιμετρικά των εγκαταστάσεων σε μια προσπάθεια να βρουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον δράστη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.