Σύλληψη τριών ατόμων  για οπλοχρησία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, υπόθαλψη εγκληματία, ναρκωτικά…

Τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν στην Κοζάνη, τρεις Έλληνες 38, 37 και 30 χρονών, για οπλοφορία, οπλοχρησία, άσκοπους πυροβολισμούς, επικίνδυνη σωματική βλάβη, υπόθαλψη εγκληματία, απειλή, ψευδορκία και κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας μέρας, ο 38χρονος συλληφθείς πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 37χρονο, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του 30χρονου.

Λίγες ώρες αργότερα ο 38χρονος, στο χώρο της ετήσιας εμποροπανήγυρης Κοζάνης, απείλησε με πυροβόλο όπλο 62χρονο ημεδαπό, προκειμένου να μετακινήσει το αυτοκίνητό του.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο 38χρονος μαζί με τον 30χρονο πήγαν στην Πτολεμαΐδα, όπου σε πρατήριο υγρών καυσίμων απείλησαν πυροβολώντας στον αέρα, τον 39χρονο ιδιόκτητη αυτού, απαιτώντας να επιδιορθώσει βλάβη στο αυτοκίνητό τους.

Στη συνέχεια και μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις εντοπίστηκαν, καταδιώχτηκαν και συνελήφθησαν στην Κοζάνη.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο 37χρονος και ο 30χρονος, απέκρυψαν, αν και γνώριζαν, τα στοιχεία του 38χρονου, ο οποίος είχε τραυματίσει σοβαρά τον πρώτο. Στην κατοχή του 38χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα πιστόλι, 21 φυσίγγια και ναρκωτικά χάπια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.