Εντός έδρας ήττα από τη θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, την αυστριακή Στουρμ Γκρατς

Τελειωμό δεν έχει η κατρακύλα της ΑΕΚ. Με ευθύνη πρωτίστως του προπονητή της η “Ένωση” κατάφερε κι έχασε στο Ολυμπιακό Στάδιο (1-2) από τη Στουρμ Γκρατς, μια από τις χειρότερες ομάδες που έχει φιλοξενήσει στην ευρωπαϊκή της ιστορία στην Αθήνα. Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 50′ με τον Χοσέ Κάρλος, έχασε με δεύτερη κάρτα-αποβολή στο 53′ τον Δέλλα και στη συνέχεια κατέρρευσε περιμένοντας να έρθει το μοιραίο. Σε ένα απίστευτο ρεσιτάλ επιπολαιότητας ο Χιμένεθ απέσυρε στο 67′ τον μακράν καλύτερο παίκτη της ομάδας (Λεονάρντο) και η Στουρμ από το πουθενά … έκλεψε στο τέλος το παιχνίδι με ολική ανατροπή (87′ Μπούργκσταλερ, 92′ Χάας). Έντονες αποδοκιμασίες στο τέλος σε βάρος του Ισπανού.

Εντός έδρας ήττα από τη θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, την αυστριακή Στουρμ Γκρατς, γνώρισε η ΑΕΚ (1-2) στο ΟΑΚΑ.

ΣΚΟΡΕΡ: 50′ Χοσέ Κάρλος – 87′ Μπούργκσταλερ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λι Ουίλιαμς Πρόμπερτ (Αγγλία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λαγός, Κάλα – Μπούκβα, Χάας
ΚΟΚΚΙΝΗ: 53′ Δέλλας (2η κιτρ.)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αραμπατζής, Κοντοές, Λαγός, Δέλλας, Κάλα, Βάργκας, Γκερέιρο (56′ Μπουγαΐδης), Χοσέ Κάρλος, Γκουντγιόνσεν, Λεονάρντο (67 Κλωναρίδης), Μπέλεκ  (78′ Λυμπερόπουλος)
ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ (Φράνκο Φόντα): Τσάβλινα, Ποπχάντζε, Στάντφεστ, Μπούργκσταλερ, Ντούντιτς, Βέμπερ, Στάνγκλ (56′ Ζόιντελ), Κάιντς (73′ Χάας), Βόλφ (40′ Mπούκβα), Μπόντουλ, Σάμπιτς

 

ΕΝΕΤ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.