Την αντίθεσή του για την πληρωμή του ειδικού τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ εξέφρασε για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA”

 Θα παρανομήσουμε...

“‘Οι νόμοι είναι για να υπηρετούν τους πολίτες -υποστήριξε ο κ. Φωτόπουλος- εάν ο νόμος μου επιβάλλει να κόψω το ρεύμα στον άνεργο και τον μεροκαματιάρη, τον παππού και τη γιαγιά που δεν έχει να πληρώσει αυτό το χαράτσι, ε, όχι δεν θα το κόψω, θα παρανομήσω και ας μας απολύσουν. Εδώ είμαστε να υποστούμε τις συνέπειες των πράξεών μας. Εάν είναι να υπερασπιστούμε το δημόσιο συμφέρον, ναι θα παρανομήσουμε” υποστήριξε ο κ. Φωτόπουλος.

Νωρίτερα, στην ίδια εκπομπή ο Γ. Γκαραβέλας, αναπληρωτής γραμματέας της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, τονίζοντας και κείνος την έντονη αντίθεσή του για την πληρωμή του ειδικού τέλους μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, ανέφερε ότι η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ θα αντιδράσει δυναμικά, προκειμένου “να προστατέψουμε τους άνεργους, τους μικρομεσαίους, τους αγρότες, τα μικρά και μεσαία λαϊκά στρώματα…. οι οποίοι αδυνατούν σήμερα να πληρώσουν το ηλεκτρικό ρεύμα…”

Ο κ. Γκαραβέλας τόνισε ότι, μέχρι σήμερα, η ΔΕΗ έχει ανείσπρακτα χρήματα 450 εκατ. ευρώ και αν το ειδικό τέλος προστεθεί στους λογαριασμούς, αυτό το ποσό θα διπλασιαστεί ενώ πρότεινε το ειδικό τέλος να είναι ξεχωριστός λογαριασμός από το ποσό που πρέπει να καταβάλει ο πολίτης στη ΔΕΗ, για να γνωρίζει τι ακριβώς πληρώνει και για ποιον λόγο.

Τις προτάσεις της αλλά και το τι στάση θα κρατήσει η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ για την πληρωμή του ειδικού τέλους μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, θα δώσει στη δημοσιότητα μέσω συνέντευξης τύπου, σήμερα το πρωί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.