Επίσκεψη στο ενεργειακό λεκανοπέδιο πραγματοποιεί την ερχόμενη Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου η γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα

Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη θα πραγματοποιήσει στις 24 και 25 Ιουλίου η γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Αναλυτικά, το πρόγραμμα της κ. Παπαρήγα είναι το ακόλουθο: Παρασκευή 24 Ιουλίου * 12 μ.μ.: Συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο “Λατώ”. * 1 μ.μ.: Επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας “Μινωϊκές Γραμμές” και ομιλία σε συγκέντρωση εργαζομένων. * [...]

Η κ. Παπαρήγα, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην περιοχή θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε εργασιακούς χώρους της ΔΕΗ, και συγκεκριμένα θα επισκεφθεί τους ατμοηλεκτρικούς σταθμούς Αμυνταίου και Πτολεμαΐδας, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, θα προεδρεύσει σε σύσκεψη φορέων στη Σιάτιστα για την ανεργία και θα μιλήσει σε ημερίδα που διοργανώνει η Επιτροπή Περιοχής το ΚΚΕ με θέμα «Ενεργειακή πολιτική για τις λαϊκές ανάγκες» στην Πτολεμαΐδα.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα της επίσκεψης της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα έχει ως εξής:
Στις 10π.μ. θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στον ΑΗΣ Αμυνταίου και στις 11:30 π.μ. στον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας.
Στη 1μ.μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του ξενοδοχείου Αλιάκμονα, στις 5 το απόγευμα θα παραβρεθεί σε σύσκεψη που οργανώνει η ΚΟ Σιάτιστας του ΚΚΕ, με μαζικούς φορείς, με θέμα την ανεργία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στη Σιάτιστα.
Στις 7:30μ.μ. θα μιλήσει στην ημερίδα που διοργανώνει η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, με θέμα: «Ενεργειακή πολιτική για τις λαϊκές ανάγκες», στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου Πτολεμαΐδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.