ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΑΕπειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, σας βρήκαμε τα 11 καλύτερα ξενοδοχεία με την ωραιότερη θέα του κόσμου! Μπορεί το καλοκαίρι του 2011 να τελείωσε αλλά οι προτάσεις μας για το 2012 είναι εδώ! Μπορεί να σας κοστίσουν κάτι… παραπάνω αλλά σίγουρα αξίζουν. Διαφωνείτε;


11 : InterContinental, Xονκ Κόνγκ
H μοναδική εικόνα μιας από τις πιο πολύβουλες μητροπόλεις στον κόσμο απλώνεται μπροστά σου, με το λιμάνι Victoria πιάτο.
 

10 : Burj Al Arab, Ντουμπάι
Το επτάστερο αραβικό ξενοδοχείο αποτελεί το καμάρι του Αραβικού κόλπου. Υψώνεται σαν τεράστιο πανί πλοίου και η θέα που προσφέρει από τα δωμάτιά του απλώνεται σε όλο το μήκος του κόλπου μέχρι το μάτι να χαθεί στον ορίζοντα.

9 : SheratonIguazuResort& Spa, Αργεντινή
Βαθιά μέσα στη ζούγκλα του ομώνυμου εθνικού πάρκου το ξενοδοχείο αυτό των 180 δωματίων προσφέρει μπαλκόνι με θέα σε ένα θαύμα της φύσης.

8 : Villa d’Εste, Ιταλία
Ένα από τα ωραιότερα σημεία στη γη: την περίφημη λίμνη Como, όχι τόσο σπουδαία μόνο λόγω της εντυπωσιακής φυσικής ομορφιάς της αλλάκυρίως για την αριστοκρατικότητα και την αρμονία του ιταλικού τοπίου. Πέρα από αυτό όμως, αποτελεί ξενοδοχείο που φημίζεται για την εξυπηρέτησή του.

7: Hayman Island Resort, Αυστραλία
Ο μεγάλος κοραλλιογενής ύφαλος της Αυστραλίας στα πόδια σου. Παραλίες με κοράλλια, ζεστά νερά με παραμυθένιους βυθούς γεμάτους από εξωτικά ψάρια, γαλήνη και εξωτική ομορφιά που μαγεύει.

6 : Oberoi Udaivilas, Ρατζαστάν, Ινδία
Ψηφίστηκε ως το καλύτερο ξενοδοχείο πριν τρία χρόνια από το περιοδικό Travel & Leisure και βέβαια υπάρχει λόγος γι αυτό – οι ανέσεις του παραπέμπουν σε μαχαραγιά.

5 : Machu Picchu Sanctuary Lodge, Περού
Το Machu Picchu Sanctuary Lodge είναι το μόνο ξενοδοχείο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην αρχαία πρωτεύουσα των Ίνκας. Η περίφημη πόλη βρίσκεται μπροστά σου – κι αν θέλεις μπορείς να κανονίσεις απλή ξενάγηση ή hiking στη Χαμένη Πόλη μέσα από το ξενοδοχείο.

4 : Cap Estel, Eze-Bord-de-Mer, Γαλλική Ριβιέρα
Βρίσκεται σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του πλανήτη, στη διαδρομή ανάμεσα σε Νίκαια και Μονακό. Με θέα τον πανέμορφο κόλπο, γεμάτο από τα μεγαλύτερα και ωραιότερα γιοτ στον κόσμο, βρίσκεται στην άκρη μιας μικρής χερσονήσου. Ετσι το μάτι βλέπει απρόσκοπτα για περισσότερες από 180 μοίρες.

3 : Amangani, Jackson Hole, Γουαϊόμινγκ – ΗΠΑ
Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για σκι, ενώ έχει ψηφιστεί επανειλημμένα ως κορυφαίος προορισμός για σπα από το έγκυρο περιοδικό Conde Nast Traveller. Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο προσφέρει πανοραμική θέα των παγωμένων χιονοσκέπαστων βουνοκορφών στο Εθνικό Πάρκο Grand Teton.

2 : Hotel Caruso Ravello, Ιταλία
Λευκά σπιτάκια χτισμένα πάνω στις πλαγιές, κατά πράσινοι λόφοι που βρέχουν τα πόδια τους στη μεσογειακή θάλασσα… όπως καταλαβαίνεις η ρομαντική διάθεση σε παρασύρει μόνο και μόνο από την περιγραφή.

1) Aenaon Villas, Σαντορίνη
Στην πανέμορφη Σαντορίνη, ακροβατώντας στην καλντέρα, στην κορυφή της απόκρημνης πλαγιάς στέκει επιβλητικό το Aenaon Villas. Το παραδοσιακό συγκρότημα πολυτελών κατοικιών ανοίγει τις πόρτες του την Πρωτομαγιά αποτελώντας για μία ακόμη φορά το εισιτήριό σας για ονειρικά ταξίδια.

ΠΗΓΗ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.