Η ΑΕΠΕ κέρδισε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα FIREPOLICE που πραγματοποιήθηκε στην Νέα Υόρκη

Η Ελληνική ομάδα, νίκησε στο τελικό την αστυνομία του Quebec με 46-27 κατακτώντας αήττητη την πρώτη θέση στο αγώνισμα του Μπάσκετ 5Χ5 ανδρών σημειώνοντας έτσι τη μεγαλύτερη επιτυχία σε ομαδικό ή ατομικό άθλημα στην ιστορία της ΑΕΠΕ. Στην αποστολή συμμετείχε και ο πρώην παίκτης του Πρωτέα αλλά και προπονητής ομάδων μπάσκετ του Νομού Γρεβενών Σάκης Γκανάτσιος.

Ο κ.Γκανάτσιος μίλησε στο Star-Fm.gr για την μεγάλη αυτή επιτυχία της χώρας μας:
” Ήμουνα στο προπονητικό τιμ της Ελληνικής ομάδας αλλά χρειάστηκε λόγω τραυματισμού ενός παίκτη, να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και ως παίκτης και ευτυχώς κατακτήσαμε το χρυσό… Ήταν μία μοναδική εμπειρία αφού βρεθήκαμε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού προσκεκλημένοι της Αμερικής η οποία στη μνήμη της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, διοργάνωσε διάφορους αθλητικούς αγώνες με τη συμμετοχή 78  χωρών. Στους αγώνες μπάσκετ που κερδίσαμε την πρώτη θέση, συμμετείχαν συνολικά 46 χώρες απ όλο τον κόσμο”.

Ακόμη μία διάκριση για τη χώρα μας αυτή τη φορά στους αγώνες στίβου

Nακοπούλου ΣάσαΔιάκριση και για άλλη μία αθλητρια της Πυροσβεστικής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIRE-POLICE GAMES που έγινε στην Νέα Υόρκη. Συγκεκριμένα η Θεοδοσία Νακοπούλου, αθλήτρια του στιβού, κέρδισε 2 χρυσά μετάλλια στα 400μ. και στα 4Χ400, αργυρό στα 4Χ100, και χάλκινο στα 100μ. με εμπόδια. Να σημειωθεί οτι η αθλήτρια μας συμμετείχε στις σκυταλοδρομίες με την Μικτή Ευρωπαική ομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.