35.000 νέα διπλωματικά τηλεγραφήματα δημοσιεύονται στη γνωστή ιστοσελίδα

Νέες αποκαλύψεις από το WikileaksΗ ιστοσελίδα WIKileaks ανακοίνωσε ότι από την Τρίτη 23 Αυγούστου, άρχισε να δημοσιεύει 35.000 νέα διπλωματικά τηλεγραφήματα. Μέσω του λογαριασμού τους στο Twitter εκπρόσωποι της ιστοσελίδας καλούν τους «φίλους» τους, που ξεπερνούν το 1 εκατ. να ελέγξουν τα τηλεγραφήματα προκειμένου να διαπιστώσουν αν περιέχουν σημαντικές πληροφορίες και αποκαλύψεις.

Μέχρι αυτή την ώρα έχουν δημοσιευτεί τηλεγραφήματα από τις πρεσβείες των ΗΠΑ στην Κίνα, την Ταιβάν και τη Λιβύη, ενώ τηλεγραφήματα από άλλες χώρες όπως η Ρωσία, η Συρία, το Ιράν, η Γαλλία και η Τουρκία αναμένεται να δημοσιευτούν εντός των ημερών.

Θα δημοσιευτούν 4.000 τηλεγραφήματα από την αμερικανική πρεσβεία στο Ισραήλ. Ένα από τα τηλεγραφήματα που έχουν ήδη δημοσιευθεί είναι και το συγχαρητήριο τηλεγράφημα του στρατηγού Καντάφι προς τον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα με αφορμή την εκλογή του στο προεδρικό αξίωμα.

«Ο Θεός δίνει εξουσία σε όποιον την αξίζει και την αφαιρεί από αυτόν που δεν την αξίζει» γράφει μεταξύ άλλων ο Καντάφι. Ουδείς γνωρίζει ποια είναι η άποψη του στρατηγού για την αφαίρεση της εξουσίας στη Λιβύη από τον ίδιο και το καθεστώς του.

Δημήτρης Γαλάνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.