Τρίτη 23 & Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Ο Δήμαρχος Γρεβενών, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Κοσμά, η Εκκλησιαστική Επιτροπή και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Κοσμά, σας προσκαλούν στις εορταστικές εκδηλώσεις, στη μνήμη του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011, στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Κοσμά.

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

ΤΡΙΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

19:00 Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλου.

21:00 Πολιτιστικές εκδηλώσεις, στην πλατεία Παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΗΣΕΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ και του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ. Παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία του χωριού, με τον ΑΝΤΩΝΗ ΚΥΡΙΤΣΗ και τη ΡΑΝΙΑ ΧΕΛΙΔΟΝΗ. Στο κλαρίνο ο Απόστολος Κασιάρας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

07:00 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλου.

10:30 Περιφορά της Εικόνας και του Σταυρού του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στους κεντρικούς δρόμους της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Κοσμά.

11:00   Πολιτιστικές εκδηλώσεις, στην πλατεία Ομιλία για τη ζωή και το έργο του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, από τον κ.  Παπαδημητρίου Απόστολο. Παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το χορευτικό τμήμα του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. Θα ακολουθήσει δεξίωση για τους επισήμους και μπουφές για τους επισκέπτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.