Υπο τον Γ. Παπανδρέου ξεκίνησε η πρώτη σύσκεψη για τη συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ κι ακολουθούν άλλες δύο για τρόικα και ΕΡΤ

Διαδοχικές συσκέψεις έχει από το πρωί ο πρωθυπουργός με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με αντικείμενο την επικείμενη συνδιάσκεψη του Κινήματος. Εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθούν άλλες δύο συσκέψεις ενόψει της Διεθνούς Έκθεση Θεσσαλονίκης και της άφιξης της τρόικας στην Ελλάδα, ενώ οι ανακοινώσεις για το σχέδιο αναδιοργάνωσης της ΕΡΤ θα γίνουν αύριο.

Το σχέδιο για την ΕΡΤ θα παρουσιαστεί αύριο στις 11 το πρωί από τον υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο, Ηλία Μόσιαλο, σε συνέντευξη Τύπου στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε στη Βουλή η πρώτη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου με αντικείμενο την επικείμενη συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ.

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, και στελέχη του Κινήματος.

Οι άλλες δύο προγραμματισμένες συσκέψεις που θα ακολουθήσουν, με τη συμμετοχή κυβερνητικών στελεχών έχουν αντικείμενο την προετοιμασία της κυβέρνησης εν όψει της ΔΕΘ και τον προγραμματισμό του κυβερνητικού έργου και την πορεία υλοποίησης του μεσοπρόθεσμου ενόψει και της αφιξης της τρόικας.

Στην άτυπη κυβερνητική σύσκεψη, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος, ως αρμόδιος υπουργός, θα παρουσιάσει το σχέδιό του για τον εξορθολογισμό της δημόσιας τηλεόρασης.
Σήμερα, Πέμπτη θα ακολουθήσει δεύτερη σύσκεψη για τη ΔΕΘ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.