Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε o αθλητής Μηνασίδης Θεόδωρος της Γυμναστικής Ένωσης Γρεβενών στo Πανελλήνιο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Ανδρών – Γυναικών και Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών που διεξήχθη στο Ο.Α.Κ.Α στις 29 και 30 Αυγούστου 2011 κατακτώντας την 1η θέση στον ακοντισμό Νέων Ανδρών και την τέταρτη θέση στην κατηγορία των Ανδρών με επίδοση εβδομήντα μέτρα και είκοσι πέντε εκατοστά (70,25).

Συγχαίρουμε τον Θεόδωρο Μηνασίδη και τον προπονητή του κ. Ευάγγελο Παπανίκο για την επιτυχία τους και τους ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών

Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και ελπιδοφόρο στις δύσκολες ημέρες που ζούμε να μαθαίνουμε ότι νέοι άνθρωποι του τόπου μας διαπρέπουν με τις επιτυχίες τους σε Πανελλήνιες και Διεθνής διοργανώσεις, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι η νέα γενιά και όνειρα έχει και φιλοδοξίες.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης συγχαίρει τον Αθλητή της Γυμναστικής Ένωσης Γρεβενών Θεόδωρο Μηνασίδη για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον ακοντισμό Νέων Ανδρών και την 4η θέση στην κατηγορία Ανδρών, στο Πανελλήνιο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Ανδρών-Γυναικών και Νέων που διεξήχθη στις 29 και 30 Ιουλίου 2011 στο Ο.Α.Κ.Α.

Συγχαίρει τον προπονητή κ. Ευάγγελο Παπανίκο για την αποτελεσματική έκβαση των προσπαθειών του και εύχεται οι επιτυχίες των Αθλητών του συλλόγου όλων των αθλημάτων να έχουν και συνέχεια.

Συγχαίρει επίσης την Γρεβενιώτικης καταγωγής μαθήτρια του 30ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης Βασιλική Τάρα για την συμμετοχή της με την Ελληνική αποστολή στην 43η Διεθνή Ολυμπιάδα Χημείας που διεξήχθη στην Τουρκία.

Εύχεται στη Βασιλική να συνεχίσει να διαπρέπει όχι μόνο στη Χημεία αλλά σε όλους τους τομείς της ζωής της και να μας κάνει υπερήφανους για τα παιδιά των Γρεβενιωτών που ζουν σε άλλους Νομούς.

Με εκτίμηση
Δημοσθένης Κουπτσίδης
Δήμαρχος Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.