ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ

Η Sony Pictures Animation παρουσιάζει το τρίτο σίκουελ του «Οpen Season». Μια θεότρελη περιπέτεια με φόντο ένα τσίρκο στη μέση του πουθενά. Σκηνοθεσία: Κόντι Κάμερον.

Η υπόθεση: Ο Μπουγκ, μια εξημερωμένη αρκούδα, περιμένει πως και πώς να κάνει ένα ταξίδι αναψυχής, όπως κάθε χρόνο, με την ανδροπαρέα του. Οταν ο καλύτερος του φίλος, ο ζωηρός και πολυλογάς Ελιοτ το ελάφι, τον κρεμάει λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, εκείνος αν και απογοητευμένος δεν αποθαρρύνεται και αποφασίζει να φύγει μόνος του για ένα ταξίδι, το οποίο θα τον οδηγήσει σε ένα περιοδεύον τσίρκο από τη Ρωσία. Εκεί, ο Μπουγκ θα γνωρίσει τον Νταγκ, μια τεμπέλα αρκούδα που δε θέλει πια να γίνεται θέαμα στο τσίρκο. Σύντομα, ο Νταγκ τον πείθει να αλλάξουν ρόλους και ζωές. Εκείνος να επιστρέψει στο δάσος και ο Μπουγκ να εργαστεί στο τσίρκο στη θέση του. Και ενώ η ζωή κυλάει αρμονικά, εμφανίζονται ο Έλιοτ και οι υπόλοιποι παλιόφιλοι του Μπουγκ που στο μεταξύ έχουν ανησυχήσει με την εξαφάνιση του…

Το trailer:

Οι προβολές  έχουν ως εξής:
Παρασκευή     22/07/2011 – ώρα  19:30
Σάββατο          23/07/2011 –  ώρα  19:30
Κυριακή          24/07/2011 –  ώρα  19:30
Δευτέρα           25/07/2011 –  ώρα  19:30
Τρίτη                26/07/2011–  ώρα  19:30

Ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΚΕΓ

Βάιος Κόραβος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.