Περιστέρι: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 15-17 Ιουλίου – Συγχαρητήρια μηνύματα…

Η αθλήτρια Παπανικολάου Χριστίνα αγωνίστηκε στην κατηγορία Κορασίδων στα αγωνίσματα 50μ 100μ και 200μ πρόσθιο όπου κατάφερε να περάσει στους τελικούς των αγωνισμάτων και να πάρει την Τρίτη θέση στα 50μπρόσθιο την έκτη θέση στα 100μ και έβδομη θέση στα 200μ πρόσθιο. Να υπενθυμίσουμε ότι στην κατηγορία κορασίδων αγωνίζονται κορίτσια ηλικίας του έτους1995-1996.
Η επίδοση της αθλήτριας Παπανικολάου Χριστίνα στα 50μ πρόσθιο με χρόνο 34.63 αποτελεί καλύτερη επίδοση φετινής χρονιάς για την ηλικία κοριτσιών γεννηθείς1996.
Η αθλήτρια Λιάμπα Ζωή -Παρασκευή αγωνίστηκε στην κατηγορία Κορασίδων στα αγωνίσματα 50μ 100μ και 200μ ύπτιο όπου κατάφερε να περάσει στους τελικούς των αγωνισμάτων και να πάρει την έκτη θέση στα 50μ και 100μ ύπτιο και την έβδομη θέση στα 200μ ύπτιο.

Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε και η Λαζή Άννα στα αγωνίσματα 50μ 100μ και 200μ ύπτιο όπου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση.
Στην κατηγορία παγκορασίδων –Α η αθλήτρια Μπασαγιάννη Νίκη αγωνίστηκε στα αγωνίσματα 100μ και 200μ πεταλούδα όπου κατάφερε να βελτιώσει τους ατομικούς χρόνους.
Επίσης οι αθλήτριες Αμανατίδου Μαρίνα και Ζιώγα Δέσποινα στην κατηγορία παγκορασίδων –β πραγματοποιήσανε σπουδαία εμφάνιση στα αγωνίσματα 400μ και 800μ ελεύθερο όπου βελτιώσανε τις επιδώσεις τους καθώς επίσης και οι αθλήτριες Παπαλάμπρου Ολυμπία και Μπαντή Ειρήνη στη σκυτάλη 4Χ100μ ελεύθερο πραγματοποιήσανε πολύ καλή εμφάνιση.
Ο ΑΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ συγχαίρει όλους τους κολυμβητές και τις κολυμβήτριες της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου και τους προπονητές για την προσπάθεια και την συμμετοχή τους στους αγώνες σε ένα από τα πιο δύσκολα και απαιτητικά αθλήματα.
Επίσης ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά το Δήμαρχο Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη και τους υπαλλήλους του αθλητικού κέντρου για την βοήθεια και την συνεργασία τους όλη τη χρονιά.

ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη στην Αθλήτρια Χριστίνα Παπανικολάου

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης συγχαίρει την Αθλήτρια Χριστίνα Παπανικολάου του Κολυμβητικού Αθλητικού Συλλόγου Γρεβενών “ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» για την κατάκτηση της 3η θέσης στα 50μ πρόσθιο, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης που διεξήχθη στο Περιστέρι από 15 έως 17 Ιουλίου 2011, καθώς και τις Αθλήτριες: Ζωή Λιάμπα, Άννα Λαζή, Νίκη Μπασαγιάννη, Μαρίνα Αμανατίδου, Ολυμπία Παπαλάμπρου και Ειρήνη Μπαντή για τις νέες τους επιτυχίες στην κατηγορία που αγωνίζονται.

Συγχαίρει επίσης τους Προπονητές των Αθλητριών για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν, καθώς επίσης το Δ.Σ. και τους γονείς των παιδιών που τα στηρίζουν με κάθε τρόπο.

Εύχεται οι επιτυχίες του Συλλόγου να έχουν συνέχεια και τονίζει: «Ο Δήμος Γρεβενών θα είναι πάντα στο πλευρό των Αθλητικών Συλλόγων του τόπου μας. Με τις επιτυχίες τους και τη συμμετοχή τους σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις συμβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο στην εξωστρέφεια των Γρεβενών. Μας κάνουν υπερήφανους. Τους ευχαριστούμε πολύ».

Με εκτίμηση

Δημοσθένης Κουπτσίδης

Δήμαρχος Γρεβενών

 

Συγχαρητήριο Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης συγχαίρει την αθλήτρια του Αθλητικού Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος, Χριστίνα Παπανικολάου για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στα 50 μ. πρόσθιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης που έγινε στο Περιστέρι. Επίσης συγχαίρει και τις υπόλοιπες αθλήτριες του συλλόγου για την αξιόλογη εμφάνισή τους. Οι επιδόσεις των αθλητριών του Συλλόγου είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται από τους προπονητές και το Δ.Σ. του Συλλόγου, στους οποίους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Γρεβενών

Γιώργος Δασταμάνης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.