Όπως υποστήριξε, ένιωσε κάτι ολισθηρό στο πάτωμα της τουαλέτας

Εν μέσω της διαδικασίας έγκρισης των οικονομικών μέτρων λιτότητας στην ιταλική Βουλή των Αντιπροσώπων ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ενημέρωσε τους βουλευτές του ότι την περασμένη νύχτα γλίστρησε στο μπάνιο του σπιτιού του, έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι και την κάτω γνάθο, και πρόκειται να επιστρέψει το βράδυ στο Μιλάνο για να υποβληθεί πιθανώς σε γενικές εξετάσεις.

«Πήγα στην τουαλέτα και ένιωσα ότι στο πάτωμα υπήρχε κάτι ολισθηρό. Γλίστρησα και χτύπησα το κεφάλι μου. Με πονάει η κάτω γνάθος και για το λόγο αυτό απόψε θα επιστρέψω στο Μιλάνο, όπου θα υποβληθώ πιθανώς σε γενικές εξετάσεις και θα με επισκεφθεί ο προσωπικός μου γιατρός, Αλμπέρτο Τζαγκρίλο» δήλωσε ο Μπερλουσκόνι στους βουλευτές, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.
Ο Ιταλός πρωθυπουργός διηγήθηκε το συμβάν στους βουλευτές του σε ένα διάλειμμα της συζήτησης για την ψήφιση των οικονομικών μέτρων ύψους 70 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.