Γράφει ο Φυσικός Χρίστος Τσακστάρας

Καλώ τους Καθηγητές/τριες του 2ου Γυμνασίου Γρεβενών οι οποίοι υπέγραψαν περιφερόμενο από συγκεκριμένο άτομο έγγραφο να ζητήσουν φωτοαντίγραφό του και εάν δεν τους δοθεί να το ζητήσουν από το πρωτόκολλο του σχολείου τους. Αφού μελετήσουν το κείμενο με πολύ προσοχή να αναρωτηθούν για τη νομιμότητα των αναφερομένων και τον τρόπο που έγινε η διεκπεραίωσή του.
Αν συνεχίζουν να στηρίζουν με την υπογραφή τους, κείμενο και διαδικασία, τους ενημερώνω πως πρέπει να είναι έτοιμοι για να το στηρίξουν στην υπηρεσιακή ιεραρχία και στις τυχόν ποινικές ευθύνες που θα προκύψουν.
Αν πάψουν να στηρίζουν κείμενο και διαδικασία ας αποσύρουν την υπογραφή τους και η ιστορία για αυτούς σταματάει εκεί.
Επειδή τα χρονικά περιθώρια είναι στενά (υπερβαίνουν τη βούλησή μου), θα περιμένω την ανταπόκρισή τους ως την Δευτέρα – 20/Ιουνίου/2011 11:59 π.μ. πριν ξεκινήσω τη νόμιμη διαδικασία προσβολής της πράξης τους.
Επίσης στον αριθμό 6948414767 κινητού τηλεφώνου μου μπορούν να ζητήσουν οποιαδήποτε διευκρίνηση, οποιαδήποτε χρονική στιγμή μέχρι την προθεσμία που αναφέρθηκε.

Γρεβενά, Κυριακή – 19/Ιουνίου/2011

Μετά την λήψη του εγγράφου η συνέχεια:

Ανοικτή επιστολή προς Kαθηγητές/τριες 2ου Γυμνασίου Γρεβενών.

Αγαπητοί Kαθηγητές/τριες
1.  …
2.  …
.
.
.
16. …
(Τα ονοματεπώνυμα που αναφέρονται και παραλείπω δεν έχουν για την ώρα σημασία για μένα)
Στο έγγραφο με αριθ.πρωτ.79/14-Ιουνίου-2011 του 2ου Γυμνασίου Γρεβενών που υπογράφετε, στο κείμενο που προηγείται των υπογραφών σας έχω να παρατηρήσω τα επόμενα:

1. Ξεκινάει με ¨Οι καθηγητές του 2ου Γυμνασίου διαμαρτύρονται… ¨(sic) παραπληροφορώντας τον αναγνώστη διότι δεν είστε ¨Οι Kαθηγητές¨ άρα το σύνολο των Kαθηγητών/τριών του 2ου Γυμνασίου Γρεβενών αλλά ¨Καθηγητές¨ επομένως μέρος του όλου δηλαδή μέρος του συνόλου ¨Καθηγητές/τριες¨ του 2ου Γυμνασίου Γρεβενών.

2. Δεν υπάρχει άρθρο 14 του ΠΔ50/86, άρα είναι αδύνατο να έρχεται σε αντίφαση η παράγραφος 3 του άρθρου 5 του ΠΔ100/97 με τις διατάξεις του άρθρου 14 του ΠΔ50/86 διότι πολύ απλά το άρθρο 14 του ΠΔ50/86 δεν υπάρχει!!!

3. Δεν υπάρχει άρθρο του ΠΔ50/86 που να αντικαταστάθηκε από άρθρο του ΠΔ100/97.

4. Στην παράγραφο 3 του άρθρου 5 του ΠΔ 100/97 δεν αναφέρεται πουθενά το κείμενο ¨οι εκπαιδευτικοί αυτοί ανήκουν σε συγκεκριμένες περιοχές μετάθεσης…¨ (sic).

5. Δεν υπάρχει ¨(Διευκρινιστικό έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας με αριθμ. Πρωτοκ. 45686/Δ2)¨(sic).

6. Υπάρχει το έγγραφο με αρ. Πρωτ. 45686/Δ2 της 14-4-2011 με βαθμό προτερ. ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ, που δίνει οδηγίες για τον τρόπο υπολογισμού κενών και πλεονασμάτων εκπαιδευτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2011-2012.

7. Πού κλείνουν τα εισαγωγικά της φράσης ¨«οι εκπαιδευτικοί αυτοί …¨(sic) της πρώτης περιόδου που μάλλον η περίοδος αυτή τελειώνει πριν από ¨Ο σύλλογος του 2ου Γυμνασίου …¨(sic) που θα έπρεπε να υπάρχει το σημείο στίξης (τελεία);

8. Αν δεν κάνω λάθος υπογράφεται το κείμενο από 6 φιλολόγους και είναι λυπηρό να υπάρχει τόση ασάφεια και τόση καταστρατήγηση των λογικών κανόνων του Αριστοτέλη που καθιστά την κατανόηση της πρώτης περιόδου ΑΔΥΝΑΤΗ!!!

9. ¨Ο σύλλογος του 2ου Γυμνασίου  επιφυλάσσεται…¨(sic) αναφέρεται στη δεύτερη πρόταση, χωρίς να έχετε απόφαση του Συλλόγου διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Γρεβενών γραμμένη και υπογεγραμμένη στο Βιβλίο Πράξεων του συλλόγου για να στηρίξετε τον ισχυρισμό σας, επομένως εδώ γίνεται χρήση του συλλόγου παράνομα.

10. Οι αποφάσεις του ΠΥΣΔΕ προσβάλλονται με συγκεκριμένο τρόπο.

Όσο αφορά τις υπηρεσιακές πειθαρχικές ευθύνες αρμόδιος σε πρώτο επίπεδο σύμφωνα με το ΠΔ.47/2006 είναι ο Δ/ντής Β/θμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών κ. Λιάμπας Θωμάς που οφείλει να πράξει σύμφωνα με τα καθήκοντά του.
Ελπίζω να μη χρειαστεί να επανέλθω για παρόμοια έγγραφα διότι είναι εξαιρετικά ψυχοφθόρο για μένα.

Γρεβενά, Δευτέρα – 21/Ιουνίου/2011

Χρίστος Κων. Τσακστάρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.