Η 25χρονη πλέιμεϊτ Κρίτσαλ Χάρις «άκουσε την καρδιά της» και ακύρωσε τν επερχόμενο γάμο της με τον ιδρυτή του Playboy

Λίγες μέρες πριν από το γάμο, διέλυσε τον αρραβώνα της με τον Χιου Χέφνερ η 25χρονη πλέιμεϊτ Κρίσταλ Χάρις, αφού όπως σνακοίνωσε επισήμως μέσω εκπροσώπου της, «άκουσε την καρδιά της και άλλαξε γνώμη».
Ο 85χρονος ιδρυτής του παγκοσμίου φήμης ανδρικού περιοδικού Playboy θα παντρευόταν την κατά 60 χρόνια νεότερή του το ερχόμενο Σάββατο, 18 Ιουνίου.

Η κυρία Χάρις, η οποία ανακηρύχθηκε Πλέιμεϊτ του Μήνα τον Δεκέμβριο του 2009, έγραψε στην ιστοσελίδα της ότι πήρε την απόφαση «έπειτα από βαθύ στοχασμό και σκέψη».
«Αποφάσισα να τερματίσω τον αρραβώνα μου με τον Χεφ. Σέβομαι απεριόριστα τον Χεφ και του εύχομαι ό, τι καλύτερο για το μέλλον. Ελπίζω τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν το δικαίωμά μας στην ιδιωτικότητα αυτή την περίοδο» έγραψε το 25χρονο «κουνελάκι».

Από την πλευρά του ο παρ’ ολίγον γαμπρός έγραψε στην προσωπική ιστοσελίδα του στο Twitter: «Ο γάμος ακυρώνεται. Η Κρίσταλ άλλαξε γνώμη».

Η γαμήλια τελετή θα βιντεοσκοπείτο και θα μεταδιδόταν διαδικτυακά και τηλεοπτικά τον ερχόμενο μήνα. Ο κ. Χέφνερ έχει παντρευτεί δύο φορές. Στις αρχές του 2011 πήρε διαζύγιο από τη δεύτερη σύζυγό του, Κίμπερλι Κόνραντ, ενώ ο πρώτος του γάμος με την Μίλντρεντ Ουίλιαμς έληξε το μακρινό 1959.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.