Για ενδέκατη ημέρα συνεχίζονται τα συλλαλητήρια στην πλατεία Συντάγματος και στον Λευκό Πύργο

Σε εξέλιξη είναι για ενδέκατη ημέρα τα συλλαλητήρια των «Αγανακτισμένων» πολιτών τόσο στην πλατεία Συντάγματος όσο και στον Λευκό Πύργο.
Οι σκηνές που στήνουν οι διαδηλωτές έχουν αυξηθεί, καθώς όλοι πλέον έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους στη δεύτερη πανευρωπαϊκή κινητοποίηση, την Κυριακή 5 Ιουνίου.
Στόχος των «Αγανακτισμένων» είναι η  συγκέντρωση να ξεπεράσει σε συμμετοχή αυτήν της περασμένης εβδομάδας και να βγουν στους δρόμους της Αθήνας πάνω από 100.000 πολίτες.
Η αστυνομική παρουσία γύρω από το Κοινοβούλιο έχει ενισχυθεί μετά τον «αποκλεισμό» των βουλευτών την περασμένη Τρίτη, αλλά και τα περιστατικά προπηλακισμού βουλευτών στην Κέρκυρα και το ΚΑΠΗ Αργυρούπολης.

«Δεν είμαστε αγανακτισμένοι, είμαστε εξοργισμένοι με τις πολιτικές που έχουν εφαρμοστεί τα τελευταία 30 χρόνια. Είμαι εξοργισμένος, ξέρω τι μου φταίει, δεν μουτζώνω τα πάντα, δεν μουτζώνω το πολιτικό σύστημα, μουτζώνω αυτούς οι οποίοι είναι υπεύθυνοι και εφαρμόζουν μία πολύ σκληρή πολιτική απέναντι στον ελληνικό λαό, τον έχουν προδώσει στην κυριολεξία, και αυτό το πράγμα ο ίδιος ο λαός πρέπει να το ανατρέψει» δήλωσε στον Βήμα 99,5 ο κ. Ν.Τζινευράκης, μέλος της Επιτροπής Επισφαλών και Ανέργων στα Χανιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.