Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Για την πανευρωπαϊκή κινητοποίηση της Κυριακής ετοιμάζονται οι «Αγανακτισμένοι»

4 Ιουνίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Για ενδέκατη ημέρα συνεχίζονται τα συλλαλητήρια στην πλατεία Συντάγματος και στον Λευκό Πύργο

Σε εξέλιξη είναι για ενδέκατη ημέρα τα συλλαλητήρια των «Αγανακτισμένων» πολιτών τόσο στην πλατεία Συντάγματος όσο και στον Λευκό Πύργο.
Οι σκηνές που στήνουν οι διαδηλωτές έχουν αυξηθεί, καθώς όλοι πλέον έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους στη δεύτερη πανευρωπαϊκή κινητοποίηση, την Κυριακή 5 Ιουνίου.
Στόχος των «Αγανακτισμένων» είναι η  συγκέντρωση να ξεπεράσει σε συμμετοχή αυτήν της περασμένης εβδομάδας και να βγουν στους δρόμους της Αθήνας πάνω από 100.000 πολίτες.
Η αστυνομική παρουσία γύρω από το Κοινοβούλιο έχει ενισχυθεί μετά τον «αποκλεισμό» των βουλευτών την περασμένη Τρίτη, αλλά και τα περιστατικά προπηλακισμού βουλευτών στην Κέρκυρα και το ΚΑΠΗ Αργυρούπολης.

«Δεν είμαστε αγανακτισμένοι, είμαστε εξοργισμένοι με τις πολιτικές που έχουν εφαρμοστεί τα τελευταία 30 χρόνια. Είμαι εξοργισμένος, ξέρω τι μου φταίει, δεν μουτζώνω τα πάντα, δεν μουτζώνω το πολιτικό σύστημα, μουτζώνω αυτούς οι οποίοι είναι υπεύθυνοι και εφαρμόζουν μία πολύ σκληρή πολιτική απέναντι στον ελληνικό λαό, τον έχουν προδώσει στην κυριολεξία, και αυτό το πράγμα ο ίδιος ο λαός πρέπει να το ανατρέψει» δήλωσε στον Βήμα 99,5 ο κ. Ν.Τζινευράκης, μέλος της Επιτροπής Επισφαλών και Ανέργων στα Χανιά.

This entry was posted on Σάββατο, 4 Ιουνίου, 2011 at 23:32 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply