Στην Κοζάνη

Την Τρίτη 24 Μαΐου 2011 στις 12 το μεσημέρι, εκπρόσωποι του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (Δι.Πα.Ε.) θα επισκεφθούν το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας με σκοπό την ενημέρωση των φοιτητών του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας για το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος και τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) του. Οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν ακαδημαϊκούς του Δι.Πα.Ε. και να συζητήσουν αναλυτικά για τα ΠΜΣ (μαθήματα, κατευθύνσεις, δίδακτρα, υποτροφίες, αιτήσεις, ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης).
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη.

Ταυτότητα
Tο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος (www.ihu.edu.gr) ιδρύθηκε το 2005 (Νόμος 3391) και αποτελεί το πρώτο δημόσιο Ελληνικό Πανεπιστήμιο που προσφέρει προγράμματα σπουδών αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα. Στο Δι.Πα.Ε. λειτουργούν τρεις Σχολές: η Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης που προσφέρει τρία μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών: Executive MBA, MSc in Management, MSc in Banking & Finance, η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών που προσφέρει ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών: MA in Black Sea Cultural Studies, και η Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας που προσφέρει δύο μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών: MSc in Information and Communication Technology Systems, MSc in Energy Systems.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.