Η βλάβη αποκαταστάθηκε το βράδυ της Παρασκευής

Μετά από σχεδόν 24 ώρες εκτός λειτουργίας, ο Blogger, η μεγαλύτερη πλατφόρμα «φιλοξενίας» blogs του κόσμου, λειτουργεί και πάλι αν και παραμένουν κάποια προβλήματα. Όλα ξεκίνησαν στις 11 Μαΐου, όταν ανακοινώθηκε από την Google ότι θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης.
Την Παρασκευή όμως η εταιρεία έβγαλε εκτός λειτουργίας χιλιάδες μπλογκ.
Σε ανακοίνωση λίγο μετά τις 20:30 η εταιρεία σημείωνε ότι η Βlogger λειτουργεί και πάλι αν και δεν έχουν αποκατασταθεί όλα τα δεδομένα.
Την Παρασκευή η εταιρεία απέσυρε προσωρινά όλες τις αναρτήσεις και τα σχόλια που δημοσιεύτηκαν από τις 737 πμ PDT (δηλαδή τις 17:37 ώρα Ελλάδος) της Τετάρτης.
Η Google εκτιμά ότι ένα πολύ μικρό μέρος των χρηστών της υπήρεσίας (το 0,16%) αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα με τους λογαριασμούς τους.
Νεότερα μηνύματα για την κατάσταση της υπηρεσίας μπορείτε να διαβάσετε στο status.blogger.com, στο http://www.google.com/support/forum/p/blogger/thread?tid=7b6d0384a4f5fa00&hl=en και στο http://buzz.blogger.com
Η αρχική ανακοίνωση της εταιρείας (σε αυτόματη μετάφραση) ήταν ότι το πρόβλημα θα αποκαθίστατο σχετικά σύντομα:
«Ο blogger θα τεθεί σε λειτουργία μόνο για ανάγνωση Τετάρτη (11/05) 22:00 PST για περίπου μία ώρα για τη συντήρηση» ήταν το σχετικό μήνυμα.
Ωστόσο, το μεσημέρι της Παρασκευής αναρτήθηκε νέα διευκρίνιση (σε αυτόματη μετάφραση):
«Για να πάρετε blogger πίσω σε κανονικό, όλες τις θέσεις από το 7:37 π.μ. PDT για Weds, 5 / 11, έχουν διαγραφεί προσωρινά. Αναμένουμε τα πάντα να είναι πίσω στο φυσιολογικό σύντομα. Συγγνώμη για την καθυστέρηση.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.