Το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Γρεβενών αποφάσισε την αναστολή των ένδικων μέσων προς την κατασκευάστρια εταιρεία με το αιτιολογικό, ότι το έργο έχει ήδη κατασκευαστεί , αλλά και το γεγονός ότι η κατασκευάστρια εταιρεία παραχωρεί αντισταθμιστικά οφέλη 12% στον δήμο Γρεβενών.
Θυμίζουμε ότι- όπως αποκαλύψαμε παλαιότερα- το έργο συνεχιζόταν με άδεια του τέως Περιφερειάρχη κ. Λεούδη που επιμελώς απέκρυπτε ο νυν Δήμαρχος και τότε νομάρχης κ. Κουπτσίδης ,τώρα που οι μάσκες έπεσαν, αποκαλύφθηκαν και οι αληθινές προθέσεις του κ. Κουπτσίδη!
Η απορία μας είναι:
Γιατί ο δήμος Γρεβενών αποφάσισε την αδειοδότηση της κατασκευάστριας εταιρείας, πριν οριστούν οι κανόνες ; Συγκεκριμένα πριν την ολοκλήρωση του χωροταξικού σχεδιασμού, έτσι ώστε να γνωρίζουμε ποιές περιοχές έχουν χαρακτηριστεί τουριστικού ενδιαφέροντος , ποιές περιοχές ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους και ποιές ενεργειακού ενδιαφέροντος ;
Το μόνο που δημιουργούμε είναι ένα κακό προηγούμενο!
Και το ερώτημα είναι:
Πώς θα προστατέψουμε τα ποτάμια μας από τους υπόλοιπους επίδοξους «επενδυτές» , τώρα μάλιστα που ξέρουν τον τρόπο;
Πρώτα κατασκευάζουμε το έργο και μετά με μια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου νομιμοποιούμε το έργο, αρκεί να δώσουν τα «απαραίτητα» ανταλλάγματα..!!

( Φωτογραφίες από την περίοδο που γινόταν οι εργασίες παρά την δήθεν απαγόρευση και από τους κατοίκους που προσπάθησε η σημερινή πλειοψηφία του δήμου να αποφύγει και συζήτησε το θέμα 03:00 ώρα το πρωί. )

ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

One thought on “Ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Γρεβενών για το έργο: Υδροηλεκτρικό Στομίου Αετιάς”
  1. Το ωραίο είναι πως στην αρχή όλοι μιλάνε για την καταστροφή του φυσικου περιβάλλοντος,την χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής,το ιδιαίτερο φυσικό κάλλος και άλλα τέτοια αλλά σαν πέσει το χρήμα ξεχνιούνται όλα. Πέστε από την αρχή πόσα λεφτά θέλετε και αφήστε τις κοροϊδίες.Υποκριτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.