Το μεσημέρι της Δευτέρας 7 Φεβρουαρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης συμμετείχε σε σύσκεψη, που έγινε  στην αίθουσα «Πέτρος Σιούλης» της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματέως της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας κυρίας Δήμητρας Γεωργακοπούλου-Μπάστα. Η σύσκεψη έγινε παρουσία του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Αντωνιάδη, του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη, στελεχών της Διαχειριστικής Αρχής καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και της Περιφέρειας. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν η πορεία των μεγάλων αναπτυξιακών έργων και η δυνατότητα ένταξης τους στο ΕΣΠΑ. Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, εκτός των άλλων έθεσε σε συζήτηση την πιθανή ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου ύδρευσης του πρώην Δήμου Ηρακλεωτών από την Πραμόριτσα. Τέλος, ζήτησε από την κ. Γεωργακοπούλου την άμεση χρηματοδότηση των προγραμμάτων ΕΠΑΔΥΜ και ΠΙΝΔΟΣ.
Το απόγευμα της ίδια μέρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης συμμετείχε σε σύσκεψη που έγινε υπό τον βουλευτή και τομεάρχη αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργο Κασαπίδη, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.
Ο κ. Δασταμάνης ζήτησε από τον κ. Κασαπίδη:
1.     Να παρέμβει ώστε να επιλυθούν άμεσα τα διάφορα προβλήματα που παρουσιάζονται στον ΟΠΕΚΕΠΕ.
2.     Να μην αποκλειστεί η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών από τα δικαιώματα του Εθνικού Αποθέματος.
3.     Τα Σχέδια βελτίωσης θα πρέπει να εξετάζονται και να πιστώνονται στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης καθώς και εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων του τόπου.