Την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης παραβρέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Δεσκάτης.  Ο Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε να φέρει την ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου προς συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο…

«Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Δεσκάτης (4/2/2011):
Ενόψει των διαπραγματεύσεων του Υπουργείου με τις εταιρείες παραχώρησης απαιτούμε:

Την αλλαγή χάραξης της οδού του οδικού άξονα Ε65 έτσι ώστε η εμπλοκή του συμβουλίου της επικρατείας να μην αποτελεί αιτία καθυστέρησης η ακόμα και ακύρωσης του έργου.

Απαιτούμε από την κυβέρνηση, τον Υπουργό κ. Μαγκριώτη και τον Βουλευτή κ. Χαντάβα να υλοποιήσουν τη δέσμευσή τους για την κατασκευή του οδικού άξονα Γρεβενά – Δεσκάτη – Ελασσόνα καθώς και από την Περιφέρεια να πάρει θέση και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την άμεση υλοποίηση του μεγαλόπνοου αυτού έργου.»

Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου το πρωί συμμετείχε σε σύσκεψη που έγινε στο Διοικητήριο «Κώστας Ταλιαδούρης», υπό τον Βουλευτή Γρεβενών κ. Αθανάσιο Χαντάβα, παρουσία του Δημάρχου κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία.

Το βράδυ της ίδιας μέρας ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης παραβρέθηκε στην κοπή πίτας του Συλλόγου Μικρολιβαδιωτών «Η Πυροστιά».

Την Κυριακή 6 Ιανουαρίου το πρωί παραβρέθηκε στην κοπή πίτας του Συλλόγου Κυνηγών Γρεβενών και το μεσημέρι της ίδιας μέρας παραβρέθηκε στον ετήσιο χορό Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης.