Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η πίτα της ΤΕ Γρεβενών του ΚΚΕ

19 Ιανουαρίου, 2020 by Χρήστος Μίμης

Η ΤΕ Γρεβενών του ΚΚΕ έκοψε την Κυριακή 19 Ν0έμβρη τη χρονιάτικη πίτα της οργάνωσης.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο Θάνο Μικρούτσικο. Προβλήθηκε βίντεο και στη συνέχεια ακούστηκαν αγαπημένα τραγούδια του συνθέτη από τον Αντάρα Κώστα και τη Δημαράκη Δώρα.Την εκδήλωση άνοιξε η γραμματέας της ΤΕ Ντάγκα Παναγιώτα. Αναφέρθηκε στο έργο του συνθέτη και στο όραμά του για μια κοινωνία όπου ο άνθρωπος θα αυτοπραγματωθεί και όπως συνήθιζε ο ίδιος  να λέει: μια κοινωνία που ο ψαράς θα γράφει ποιήματα και ο ποιητής θα ψαρεύει.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μια μέρα πριν το κλείσιμο της ετήσιας οικονομικής εξόρμησης του ΚΚΕ , μάχη που δόθηκε με επιτυχία από την κομματική οργάνωση Γρεβενών.

Επίσης η γραμματέας της ΤΕ κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να δώσουν τη μάχη απέναντι στο νέο ασφαλιστικό της κυβέρνησης της ΝΔ καθώς και να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις ώστε να ακυρωθεί η νέα ελληνοαμερικανική συμφωνία για τις βάσεις και τους κινδύνους που εγκυμονεί αυτή για τον ελληνικό λαό.

This entry was posted on Κυριακή, 19 Ιανουαρίου, 2020 at 22:42 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply