Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Γρεβενών: Εκθεση των δημιουργιών των μαθητών του σχολείου

27 Νοεμβρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Στο πλαίσιο του εορτασμού Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία και με στόχο την ευαισθητοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας και της τοπικής κοινωνίας, το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης θα διοργανώσει έκθεση των δημιουργιών των μαθητών του σχολείου.

Τα έργα των μαθητών θα εκτεθούν τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018στις 10:30΄ π.μ.σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον πεζόδρομο της κεντρικής πλατείας Γρεβενών και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018.Με την υλοποίηση της δράσης αυτής γίνεται μια προσπάθεια ενημέρωσης για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Παράλληλα, επιχειρείται η επισήμανση του ότι όλοι μας οφείλουμε να δείξουμε σεβασμό στη διαφορετικότητα και με τη γενικότερη στάση μας να στηρίξουμε την προαγωγή ίσων ευκαιριών στη μάθηση και στην ενσωμάτωση των ΑΜΕΑ στο κοινωνικό σύνολο, όχι μόνο τις καθιερωμένες ημέρες, αλλά συνεχώς, με συνειδητή συνέπεια και στάση ζωής.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών και ο
Διευθυντής του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Γρεβενών

This entry was posted on Τρίτη, 27 Νοεμβρίου, 2018 at 17:12 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply