Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τρία βήματα για σωστό μάζεμα των καλοκαιρινών ρούχων

30 Σεπτεμβρίου, 2018 by Σταματίνα

Το μάζεμα των καλοκαιρινών και των χειμωνιάτικων ρούχων ανάλογα με την εποχή είναι μια σχετικά χρονοβόρα και βαρετή για πολλούς διαδικασία.

Ωστόσο, για να φυλάσσονται σωστά τα ρούχα μέχρι την επόμενη φορά που θα τα ξαναφορέσουμε θα πρέπει να τηρούνται κάποιοι κανόνες και το ιδανικό είναι να ακολουθείτε κάποια βήματα.

Δείτε παρακάτω τρία βήματα για το σωστό μάζεμα των καλοκαιρινών ρούχων…

Πλύντε τα

Πριν αποθηκεύσετε τα ρούχα σας, καλό είναι να τα πλύνετε. Οι λεκέδες, λίγο άρωμα που έχει απομείνει είναι εστία μικροβίων και μούχλας, οπότε βάλτε τα ρούχα στο πλυντήριο. Στεγνώστε τα σωστά και διπλώστε τα καλά. Επιπλέον είναι καλύτερα να τα ρολάρετε παρά να κάνετε τσακίσεις, που μπορούν να τσαλακώσουν το ρούχο για τα καλά.

Επιλέξτε κουτιά αποθήκευσης και όχι σακούλες

Καλύτερα να αποφύγετε τις πλαστικές σακούλες που δεσμεύουν υγρασία και μούχλα και προτιμήστε κουτιά αποθήκευσης ή συσκευασίες που κλείνουν με φερμουάρ. Επιπλέον προτιμήστε διαφανείς συσκευασίες για να μπορείτε εύκολα και γρήγορα να δείτε τι υπάρχει μέσα.

Κρατήστε μακριά το σκόρο

Βοηθήστε τα ρούχα να διατηρήσουν τη φρεσκάδα τους και μην αμελείτε να το κάνετε σε κάθε κουτί αποθήκευσης. Αρωματικά φύλλα και σακουλάκια λεβάντας είναι ιδανικά για να κρατήσεις το σκόρο μακριά από τα ρούχα και αφήνουν μια πολύ ωραία μυρωδιά.

 

 

 

 

newsbeast

loading…

This entry was posted on Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου, 2018 at 13:44 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply