Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δύο συμβουλές για να μην ξεθωριάσει το μαύρο από τα ρούχα σας

1 Σεπτεμβρίου, 2018 by Σταματίνα

Το να ξεθωριάζει το μαύρο από τα ρούχα και τα υφάσματά μας είναι ένα συχνό φαινόμενο που νομίζουμε πως δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε.

Στην πραγματικότητα, όμως, υπάρχει τρόπος να διατηρηθεί το μαύρο χρώμα για περισσότερο ακολουθώντας μερικά βήματα. Αρχικά, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η θερμοκρασία πλύσης.

Επιλέξτε πλύση με κρύο νερό, για ευαίσθητα ρούχα και χρησιμοποιήστε τη συνιστώμενη ποσότητα απορρυπαντικού (γιατί η επιπλέον ποσότητα μπορεί επίσης να ξεθωριάσει τα ρούχα σας).

Μια δεύτερη και εξίσου σημαντική συμβουλή έχει να κάνει με το πώς βάζετε τα ρούχα στο πλυντήριο. Πριν τα βάλετε στον κάδο, γυρίστε τα από την ανάποδη μεριά γιατί το πλυντήριο χαλαρώνει τις ίνες των ρούχων, τις σπάει, δημιουργώντας αποχρωματισμό στα ρούχα. Γυρίζοντάς τα ανάποδα, τα ρούχα προστατεύονται και βγαίνουν άθικτα από το πλύσιμο.

 

 

 

 

 

newsbeast

loading…

This entry was posted on Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου, 2018 at 16:00 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply