Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το κόλπο για να κάνετε τα σεντόνια να μυρίζουν περισσότερο μαλακτικό

31 Ιουλίου, 2018 by Σταματίνα

Ένα από τα πιο συνηθισμένα πράγματα που συμβαίνει όταν
πλένουμε τα ρούχα στο πλυντήριο είναι ότι αυτά μαζί με τα λευκά είδη δεν μυρίζουν πάντα όσο μαλακτικό θα θέλαμε.

Ειδικά τα σεντόνια, θα προτιμούσαμε να είναι πιο μυρωδάτα και να αναδίδουν περισσότερη φρεσκάδα. Υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά που μπορεί να κάνουν τα σεντόνια σας να διατηρούν πιο έντονη τη μυρωδιά του μαλακτικού και για περισσότερο…

1. Καθαρό πλυντήριο

Ένα καθαρό πλυντήριο είναι ίσως, το πιο βασικό για να έχετε μυρωδάτα ρούχα και σεντόνια. Κάντε μια πλύση με άδειο κάδο και πολύ υψηλή θερμοκρασία ρίχνοντας μέσα ξύδι και σόδα μαγειρική. Έτσι καταπολεμάτε τυχόν μούχλα και άσχημες μυρωδιές.

2. Όχι πολύ μεγάλες ποσότητες σεντονιών στον κάδο

Μπορεί να μαζεύετε πολλά άπλυτα μέχρι να βάλετε πλυντήριο αλλά όσον αφορά τα σεντόνια σας καλύτερα να μην το παρακάνετε. Τα σεντόνια χρειάζονται το χώρο τους για να καθαρίσουν. Επιπλέον με αυτό τον τρόπο θα μυρίζουν περισσότερο μαλακτικό.

3. Σημασία στο άπλωμα

Απλώστε τα βρεγμένα σεντόνια αμέσως. Αν μείνουν βρεγμένα μπορεί ν’ αποκτήσουν άσχημη μυρωδιά και να χάσουν το άρωμα του μαλακτικού που βάλατε.

 

 

 

 

baby

loading…

This entry was posted on Τρίτη, 31 Ιουλίου, 2018 at 16:02 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply