Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τρία αντικείμενα που καλό θα ήταν να μην αποθηκεύουμε στο μπάνιο

29 Ιουλίου, 2018 by Σταματίνα

Συχνά αποθηκεύουμε στα ντουλάπια και τα ράφια του μπάνιου διάφορα προσωπικά είδη υγιεινής αλλά δεν είναι πάντα ο κατάλληλος χώρος γι’ αυτά.

Ένα από τα πιο γνωστά αντικείμενα που θα πρέπει να προστατεύουμε από τα μικρόβια του μπάνιου είναι η οδοντόβουρτσα, αλλά δεν είναι το μοναδικό. Δείτε μερικά ακόμη που καλύτερα να βγάλετε από το μπάνιο σας.

Ξυραφάκια

Η υγρασία μπορεί να ευνοήσει την οξείδωση της λεπίδας από το ξυραφάκι γρηγορότερα. Προστατεύστε το αφήνοντάς το σε ξηρό σημείο.

Φάρμακα

Η υψηλή θερμοκρασία από τους υδρατμούς και η υγρασία μπορεί να επηρεάσει τη σταθερότητα των φαρμάκων που έχουν ανοιχτεί, μικραίνοντας την ημερομηνία λήξης. Αυτό ισχύει από τα απλά παυσίπονα μέχρι και το αντισυλληπτικό χάπι. Καλύτερα να βάζετε τα φάρμακα συγκεντρωμένα σε ένα ψηλό ντουλάπι της κουζίνας.

Βούρτσες και πινέλα μακιγιάζ

Οι βούρτσες και τα πινέλα του μακιγιάζ μέσα στο μπάνιο, παγιδεύουν μύκητες και βακτήρια. Είναι προτιμότερο να τα αποθηκεύετε σε ένα νεσεσέρ στο δωμάτιό σας και να μην ξεχνάτε να τα πλένετε συχνά.

 

 

 

 

 

newsbeast

loading…

This entry was posted on Κυριακή, 29 Ιουλίου, 2018 at 18:02 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply