Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πώς φεύγουν εύκολα τα άλατα από το νεροχύτη

22 Ιουνίου, 2018 by Σταματίνα

Ο νεροχύτης της κουζίνας είναι από τα σημεία του σπιτιού που συγκεντρώνονται τα περισσότερα άλατα από το νερό που πέφτει συχνά εκεί.

Εκτός από ανθυγιεινός, ένας νεροχύτης με άλατα δεν είναι ωραίος ούτε αισθητικά. Μπορείτε, ωστόσο, να απαλλαγείτε εύκολα μόνο με ένα υλικό και αυτό είναι το λευκό ξίδι. Αρχικά ο νεροχύτης σας πρέπει να είναι εντελώς στεγνός. Βάλτε μερική ποσότητα λευκού ξιδιού σε ένα μπολ και βυθίστε μέσα ένα πανό.

Πάρτε το εμποτισμένο πανί και τυλίξτε το γύρω από τη βρύση και γύρω από όλα τα σημεία με άλατα. Είτε επιλέξετε πολλά πανιά για να τα βάλετε ταυτόχρονα είτε ένα και να κάνετε τη διαδικασία σταδιακά, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Αφήστε το πανί για μια ώρα περίπου και στη συνέχεια αφαιρέστε το. Το πιθανότερο είναι ότι θα έχουν εξαφανιστεί όλα τα άλατα, αλλά αν έχει μείνει κάποιο σημάδι επαναλάβετε τη διαδικασία στα επίμαχα σημεία.

 

 

 

 

 

newsbeast

loading…

This entry was posted on Παρασκευή, 22 Ιουνίου, 2018 at 20:02 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply