Ο νεροχύτης της κουζίνας είναι από τα σημεία του σπιτιού που συγκεντρώνονται τα περισσότερα άλατα από το νερό που πέφτει συχνά εκεί.

Εκτός από ανθυγιεινός, ένας νεροχύτης με άλατα δεν είναι ωραίος ούτε αισθητικά. Μπορείτε, ωστόσο, να απαλλαγείτε εύκολα μόνο με ένα υλικό και αυτό είναι το λευκό ξίδι. Αρχικά ο νεροχύτης σας πρέπει να είναι εντελώς στεγνός. Βάλτε μερική ποσότητα λευκού ξιδιού σε ένα μπολ και βυθίστε μέσα ένα πανό.

Πάρτε το εμποτισμένο πανί και τυλίξτε το γύρω από τη βρύση και γύρω από όλα τα σημεία με άλατα. Είτε επιλέξετε πολλά πανιά για να τα βάλετε ταυτόχρονα είτε ένα και να κάνετε τη διαδικασία σταδιακά, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Αφήστε το πανί για μια ώρα περίπου και στη συνέχεια αφαιρέστε το. Το πιθανότερο είναι ότι θα έχουν εξαφανιστεί όλα τα άλατα, αλλά αν έχει μείνει κάποιο σημάδι επαναλάβετε τη διαδικασία στα επίμαχα σημεία.

 

 

 

 

 

newsbeast

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.