Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τρία tips για να μένουν πάντα λευκές και αφράτες οι πετσέτες

16 Μαΐου, 2017 by Σταματίνα

Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τα

λευκά ρούχα και κυρίως με τις λευκές πετσέτες, είναι ότι μετά από λίγα πλυσίματα χάνουν τη λάμψη τους και κιτρινίζουν.

Κι όμως, υπάρχει τρόπος να διατηρήσετε το λευκό στις πετσέτες σας ακόμη και μετά από πολλά πλυσίματα και επίσης να παραμείνουν αφράτες. Δείτε παρακάτω τρεις απλές συμβουλές για να το πετύχετε…

1. Πλύσιμο με κρύο νερό

Για τις πετσέτες το κρύο είναι το καταλληλότερο νερό. Οι ψυχρές θερμοκρασίες εμποδίζουν τη συρρίκνωση των ρούχων στις ραφές, διατηρούν τα χρώματα ζωντανά και επιμένουν περισσότερο στους δύσκολους λεκέδες

2. Δε χρειάζεται μαλακτικό

Το μαλακτικό ρούχων δεν είναι απαραίτητο στις πετσέτες. Τα χημικά που περιέχουν μπορεί να βλάψουν τις ίνες και να κάνουν τις πετσέτες πιο σκληρές με την πάροδο του χρόνου αλλά και πιο κίτρινες. Μπορείτε επίσης αν θέλετε να τις πλένετε  ξεχωριστά και αν έχετε στεγνωτήριο να τις βγάλετε πριν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα.

3. Πλύσιμο με λιγότερο απορρυπαντικό

Πολλοί νομίζουμε, πως το να χρησιμοποιούμε μεγάλη ποσότητα απορρυπαντικού δεν είναι πρόβλημα. Ωστόσο, το πολύ απορρυπαντικό εμποδίζει τις πετσέτες  να ξεπλυθούν σωστά. Το ιδανικό είναι να μετριάσετε την ποσότητα στο μισό.

 

baby

loading…

This entry was posted on Τρίτη, 16 Μαΐου, 2017 at 17:31 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply