Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

3 βρώμικα αντικείμενα στο σπίτι που πιθανόν να μην έχετε καθαρίσει ποτέ

16 Αυγούστου, 2016 by Σταματίνα

82666daada52f04f02214f4311d23448_L

Ακόμη και ανθρωποι που πιστεύουν ότι κάνουν πολύ

σχολαστικό καθάρισμα στο σπίτι, μπορεί να παραλείπουν να ασχοληθούν με κάποια αντικείμενα.

 

Πέρα από τα προφανή που πιάνουν σκόνη ή κάποια αντικείμενα στην κουζίνα, υπάρχουν και άλλα βρώμικα αντικείμενα στο σπίτι που χρειάζονται καθάρισμα και πιθανόν δεν το έχετε σκεφτεί. Δείτε τρία από αυτά…

1. Καλάθι απλύτων
Αποτελεί ένα αντικείμενο που δεν αποτελεί για τους περισσότερους την προτεραιότητα. Κι όμως, όπως είναι λογικό, συγκεντρώνει πολλά βακτήρια και μικρόβια. Πιθανόν να σας… προειδοποιήσει κάποια στιγμή ότι θέλει καθάρισμα από τη μυρωδιά του αλλά μην περιμένετε μέχρι τότε.

2. Χαλάκι εξώπορτας
Βρίσκεται έξω από το σπίτι και γι’ αυτό πολλοί το αμελούν. Κι όμως πρόκειται για ένα από τα πιο βρώμικα αντικείμενα του σπιτιού. Μην το αμελείτε και να ξέρετε ότι χρειάζεται καθάρισμα τουλάχιστον μία φορά το μήνα.

3. Σφουγγάρι κουζίνας
Το ότι έρχεται καθημερινά σε επαφή με το νερό δεν σημαίνει ότι παραμένει καθαρό. Είναι γεμάτο βακτήρια και μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και χειρότερο. Φροντίζετε να το καθαρίζετε συχνά με ξύδι και φυσικά να το αντικαθιστάτε συχνά.

baby


loading…

This entry was posted on Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2016 at 20:21 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply