82666daada52f04f02214f4311d23448_L

Ακόμη και ανθρωποι που πιστεύουν ότι κάνουν πολύ

σχολαστικό καθάρισμα στο σπίτι, μπορεί να παραλείπουν να ασχοληθούν με κάποια αντικείμενα.

 

Πέρα από τα προφανή που πιάνουν σκόνη ή κάποια αντικείμενα στην κουζίνα, υπάρχουν και άλλα βρώμικα αντικείμενα στο σπίτι που χρειάζονται καθάρισμα και πιθανόν δεν το έχετε σκεφτεί. Δείτε τρία από αυτά…

1. Καλάθι απλύτων
Αποτελεί ένα αντικείμενο που δεν αποτελεί για τους περισσότερους την προτεραιότητα. Κι όμως, όπως είναι λογικό, συγκεντρώνει πολλά βακτήρια και μικρόβια. Πιθανόν να σας… προειδοποιήσει κάποια στιγμή ότι θέλει καθάρισμα από τη μυρωδιά του αλλά μην περιμένετε μέχρι τότε.

2. Χαλάκι εξώπορτας
Βρίσκεται έξω από το σπίτι και γι’ αυτό πολλοί το αμελούν. Κι όμως πρόκειται για ένα από τα πιο βρώμικα αντικείμενα του σπιτιού. Μην το αμελείτε και να ξέρετε ότι χρειάζεται καθάρισμα τουλάχιστον μία φορά το μήνα.

3. Σφουγγάρι κουζίνας
Το ότι έρχεται καθημερινά σε επαφή με το νερό δεν σημαίνει ότι παραμένει καθαρό. Είναι γεμάτο βακτήρια και μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και χειρότερο. Φροντίζετε να το καθαρίζετε συχνά με ξύδι και φυσικά να το αντικαθιστάτε συχνά.

baby


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.