Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΠΕ Γρεβενών: Δωρεάν διανομή ροδακίνων

18 Σεπτεμβρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

rodakinaΗ Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης που έχει συσταθεί για τον νομό μας, παρέλαβε στις 16/9/2015 περίπου 4 τόνους ροδάκινα που πρόκειται να δοθούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας.

Οι ποσότητες θα φυλαχθούν δωρεάν στα ψυγεία της ΕΑΣ (την οποία και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια για την προσφορά της και την πολύτιμη βοήθεια του προσωπικού της) έως ότου παραληφθούν από τον Δήμο Γρεβενών, Δήμο Δεσκάτης και την Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών όλες οι ποσότητες που τους αναλογούν.

Οι ωφελούμενοι κατά προτεραιότητα της διανομής θα είναι, οι κάτοχοι της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης, οι οποίοι με την επίδειξη της κάρτας, το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας και το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (αριθμός μελών οικογένειας) θα παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα των φρούτων.

rodakina 2Ενημερώνουμε τους ωφελούμενους ότι θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος δωρεάν διανομής ροδάκινων για την οποία θα ενημερωθούν εγκαίρως και από το Γραφείο Τύπου του Αντιπεριφερειάρχη και από τα Μ.Μ.Ε.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣ

This entry was posted on Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2015 at 18:33 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΕΣΚΑΤΗ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply