ΒΕΡΟΙΑ - (ΑΠΕ)Το εκπληκτικό ξεκίνημα της Βέροιας στη Σούπερ Λίγκα συνεχίζεται. Η ομάδα της Ημαθίας έκανε το 3Χ3 στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με 2-1 της Κέρκυρας, στην πρεμιέρα της 3ης αγωνιστικής.

Οι «Φαίακες» προηγήθηκαν με τον Χαβίτο στο 9΄, αλλά οι Κάμπορα (29΄) και Ντουμίτρου (57΄) έφεραν την ολική ανατροπή για τους γηπεδούχους.

Η Κέρκυρα αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και μόλις στο 9ο λεπτό πήρε το προβάδισμα με το δυνατό σουτ του Χαβίτο έξω από την περιοχή (0-1). Οι «Φαίακες» μπήκαν πολύ καλά στο ματς προηγήθηκαν γρήγορα και στα πρώτα 20 λεπτά είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης.

Μετά το 20λεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και προσπάθησαν να πιέσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων. Δεν ήταν επικίνδυνοι επιθετικά, αλλά ευτύχησαν να ισοφαρίσουν με το πλασέ του Κάμπορα σε κενή εστία, στο 29΄, μετά τη λάθος απομάκρυνση της μπάλας από το Μαραγκό.

Με γρήγορο γκολ ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο, αυτή την φορά για λογαριασμό της Βέροιας. Ο Κάμπορα πάσαρε στο Ντουμίτρου, ο οποίος απέφυγε το Μαραγκό και με δυνατό γωνιακό σουτ ανέτρεψε πλήρως το σκηνικό του αγώνα (2-1).

Παρά την προσπάθεια που έκαναν οι νησιώτες για να ισοφαρίσουν δεν τα κατάφεραν και γνώρισαν την πρώτη εφετινή τους ήττα.

Διαιτητής: Χρ.Μήτσιος (Ηπείρου)

Κίτρινες: Αμαραντίδης, Βάσκες – Σάντσεθ, Γκόμες

ΒΕΡΟΙΑ (Γκρανέρο):
Καντιμοίρης, Ρ. Μπράβο (79΄ Όστοϊτς), Καλί, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Βεργώνης, Βάσκες, Γεωργιάδης (60΄ Μπαργκάν), Ντουμίτρου, Καλτσάς, Κάμπορα (71΄ Μπατιόν).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γρηγορίου):
Σέτκους, Κανακούδης, Μαραγκός, Βενέτης, Ναγιάρ (62΄ Μαρκόβσκι), Καϊκούτ, Ρόχας (63΄ Ανδρεόπουλος), Γκόμες, Καρντόσο, Χαβίτο, Σάντσεθ (79΄ Κοντός).

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.