Πλήγμα με Τζαβέλλα!
ΠΑΟΚ (ΑΠΕ)Η άδεια -λόγω τιμωρίας- Τούμπα αυτή την φορά δεν «επηρέασε» τον ΠΑΟΚ (σ.σ. πρεμιέρα με Καλλονή 1-1) κι ο «δικέφαλος» του Βορρά επιβλήθηκε με 3-0 της Νίκης Βόλου, στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Ο Αθανασιάδης στο 22′, ο Περέιρα στο 47′ και ο Μακ στο 80′ (πεν.) ήταν οι σκόρερ των νικητών.

Ο ΠΑΟΚ ήταν πάρα πολύ επιθετικός από το ξεκίνημα του ματς, αλλά καθόλου ουσιαστικός. Στα πρώτα 9 λεπτά ο «δικέφαλος» του Βορρά είχε τρεις ευκαιρίες για να προηγηθεί, με κορυφαία του Αθανασιάδη στο 9΄ όταν αστόχησε από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση.

Νέα τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 18΄, πάλι με τον Αθανασιάδη να αστοχεί με προβολή σε άδεια εστία. Ο διεθνής στράικερ, όμως, μία ημέρα μετά την τετραετή επέκταση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, στο 22΄ «πήρε το αίμα του πίσω» και με σουτ από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ (1-0).

Η Νίκη στη μοναδική αξιόλγη επιθετική της προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο «άγγιξε» την ισοφάριση με το Μουζακίτη στο 45΄, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο Γλύκος.

Τα…θεμέλια της δεύτερης νίκης του στο πρωτάθλημα έβαλε ο ΠΑΟΚ στο 47΄, όταν ο Φακούντο Περέιρα με προβολή μετά από γύρισμα του Σκόνδρα πέτυχε το 2-0. Ο Σκούστης στο 54΄ έχασε τεράστια ευκαιρία για να ξαναβάλει τους Βολιώτες μέσα στο παιχνίδι, όταν νικήθηκε από το Γλύκο στο μεταξύ τους τετ-α-τετ.

ΤΟ παιχνίδι τελείωσε οριστικά στο 80΄, όταν ο Αθανασιάδης κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μακ. Το συγκρότημα του Φλουτ υπέστη την τρίτη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια κι από πολύ νωρίς ήρθαν τα δύσκολα σε ό,τι αφορά την παραμονή του.

Διαιτητής: Δ.Κύζας (Δράμας)

Κίτρινες: Αθανασιάδης – Αργύρης

ΠΑΟΚ (Α.Αναστασιάδης): Γλύκος, Τζαβέλλας (46΄ Κατσικάς), Βίτορ, Σκόνδρας, Ρατς, Τζιόλης (76΄ Μάρτενς), Κάτσε, Σαλπιγγίδης (64΄ Τζανδάρης), Μακ, Περέιρα, Αθανασιάδης

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Φλουτ): Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σωτηράκος (23΄ Μαχλελής), Αργύρης, Ίβενς, Μέτσε, Λάουχ, Κοτσαρίδης, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης (51΄ Σταμπολζίεφ), Σκούρτης (83΄ Κορέτα)

Πλήγμα με Τζαβέλλα!

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τη Νίκη Βόλου και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία ενός μήνα!

Ατυχία για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν έχει πολλές επιλογές στην άμυνα, είδε τον Γιώργο Τζαβέλλα να αποχωρεί τραυματίας στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τη Νίκη Βόλου.

Οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό και αν επιβεβαιωθούν, τότε ο διεθνής μπακ αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα!

δολ,sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.