Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Feng Shui: Τρόποι για να φέρετε τύχη και αισιοδοξία στο σπίτι σας!

23 Ιουνίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΤΥΧΗΧρειάζεστε θετική ενέργεια και λίγη καλή τύχη; Ακολουθήστε τα παρακάτω tips για να φέρετε τύχη στο σπίτι σας σύμφωνα με τις αρχές του Feng Shui:


Τακτοποιημένη και απλή είσοδος:

Σύμφωνα με το Feng Shui μία είσοδος πρέπει να δίνει την αίσθηση της θετικής ενέργειας. Καλό είναι να έχετε καθαρή την είσοδό σας και να μην την έχετε υπερβολικά στολισμένη αλλά να τη διατηρείτε λιτή.

Φρέσκα λουλούδια:

Πιστεύεται στο φενγκ σούι ότι η καλή τύχη έρχεται αν βάλετε φρέσκα λουλούδια στο σπίτι σας. Μην βάλετε, όμως, καθόλου αγκαθωτά λουλούδια (όπως είναι οι κάκτοι) καθώς μπλοκάρουν τη ροή του τσι.

Βαμμένη πόρτα:

Το χρώμα της πόρτας σου είναι αυτό που “αποφασίζει” την καλή σου τύχη. Σύμφωνα με το φενγκ σούι οι πόρτες που κοιτούν το νότο πρέπει να βάφονται κόκκινες ή πορτοκαλί, ενώ εκείνες που κοιτούν βόρεια πρέπει να βάφονται μπλε ή μαύρο. Οι δυτικές είναι καλύτερο να είναι γκρι ή λευκές ενώ οι ανατολικές θα είναι τυχερές αν είναι καφέ ή πράσινες.

Έπιπλα:

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν πως το να τοποθετήσετε τα έπιπλά σας σε κύκλο θα βοηθήσει στη ροή της ενέργειας. Επίσης πιστεύεται ότι η καλή ενέργεια θα έρθει αν βάλετε το κρεβάτι σας διαγώνια με την πόρτα του υπνοδωματίου σας.

feng-shui-stairs-resized-600

Ονειροπαγίδα:

Σε μερικές κουλτούρες πιστεύουν πως μία ονειροπαγίδα κρεμασμένη στο υπνοδωμάτιο προστατεύει αυτούς που κοιμούνται σε αυτό από τα κακά όνειρα.


metrogreece

This entry was posted on Δευτέρα, 23 Ιουνίου, 2014 at 23:57 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply