Την απήγαγε στα 15 της και την κράτησε φυλακισμένη για 10 χρόνια. Την κακοποίησε σεξουαλικά,την ανάγκασε να τον παντρευτεί, απέκτησαν ένα παιδί,αλλά στα 25 της πλέον κατάφερε να δραπετεύσει.

drapeteyse meta apo 10 xroniaΜια ακόμη απίστευτη ιστορία πολυετούς αιχμαλωσίας, σεξουαλικής κακοποίησης αλλά και τεκνοποίησης μετά από βιασμό, ήρθε στο φως της δημοσιότητας στις ΗΠΑ.

Ενα κορίτσι που είχε απαχθεί σε ηλικία 15 ετών, βρέθηκε ζωντανό έπειτα από 10 χρόνια, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όταν κατάφερε να δραπετεύσει από τον 41χρονο απαγωγέα της.

Το κορίτσι, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, εξαφανίσθηκε το 2004 από το σπίτι της στην Καλιφόρνια και μόνο του επικοινώνησε -10 χρόνια μετά- με την αστυνομία καταγγέλλοντας ότι κρατείται παρά τη θέλησή της. Δράστης ο Ισίντρο Γκαρσία, 41 ετών, ο οποίος κρατείται από τις αρχές αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για απαγωγή και βιασμό.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία της Σάντα Ανα, η νεαρή κοπέλα ήταν μόλις 15 ετών όταν ο Γκαρσία την απήγαγε. Εκείνο το διάστημα διατηρούσε ρομαντικές σχέσεις μαζί του, όπως δήλωσε το θύμα στους αστυνομικούς που είχαν αναλάβει την υπόθεση.

Ο Γκαρσία, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, αποφάσισε το 2004 να επιτεθεί στη μητέρα του κοριτσιού, να ναρκώσει την 15χρονη και να την κλειδώσει στο γκαράζ του σπιτιού του. Της έλεγε μάλιστα ότι η οικογένειά της έχει σταματήσει να την ψάχνει και ότι θα εκδιώκονταν από τη χώρα σε περίπτωση που αυτή αποκάλυπτε το οτιδήποτε.

Ο Γκαρσία εξέδωσε για την κοπέλα πλαστά χαρτιά και την ανάγκασε να τον παντρευτεί το 2007. Η κοπέλα υπέστη παρατεταμένη σωματική, σεξουαλική και ψυχική κακοποίηση κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας της, ενώ το 2012 απέκτησε και ένα παιδί.

Το θύμα πρόσφατα βρήκε το θάρρος να επικοινωνήσει με την αδελφή της μέσω του Facebook και «στη συνέχεια με τις αρχές», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.