Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο 66χρονος που θεωρεί ότι είναι η μετενσάρκωση του Ιησού (pics+video)

16 Απριλίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Ο Inri Cristo από τη Βραζιλία
METENSARKWSHO 66χρονος Βραζιλιάνος Inri Cristo πιστεύει πως είναι η μετενσάρκωση του Ιησού, κηρύσσοντας το Λόγο του Θεού εδώ και 35 χρόνια.

Το κανονικό του όνομα είναι το Alvaro Theiss. Το Inri προέρχεται από το λατινικό ακρωνύμιο INRI (Iesus Nazarenus, Rex Iudaeorum – που σημαίνει «Ιησούς Ναζωραίος, Βασιλεύς Ιουδαίων).

Πότε αποφάσισε πως πρέπει να αλλάξει εαυτό; Ήταν στο Σαντιάγο της Χιλής το 1979, τότε που μια φωνή του είπε ξεκάθαρα: «Είμαι ο Πατέρας σου. Ο Θεός του Αβραάμ, του Ισαάκ και του Ιακώβ».

 

‘Εχει ιδρύσει την «Εκκλησία του Soust», σε μια περιοχή με πλούσια χωράφια έξω από την Μπραζίλια, όπου ζει με τους πιστούς του, που φορούν μπλε ρόμπες και επιβιώνουν τρώγοντας φρούτα.

Οι περισσότεροι από τους οπαδούς του Cristo είναι γυναίκες. Ο μεγαλύτερος του οπαδός είναι 86 ετών, ενώ ο μικρότερος μια 24χρονη κοπέλα, που τον συνάντησε όταν ήταν δύο ετών.

Οι απόψεις του για θέματα όπως ο καπιταλισμός, η άμβλωση, ακόμη και τα Χριστούγεννα, τον έχουν βάλει σε μπελάδες αρκετές φορές. Έχει τεθεί υπό κράτηση από την αστυνομία πάνω από 40 φορές και απελάθηκε από χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Βρετανία και η Βενεζουέλα.

This entry was posted on Τετάρτη, 16 Απριλίου, 2014 at 22:35 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply