Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

«Ο Σουμάχερ αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη»

8 Μαρτίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

«Ο Σουμάχερ αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη»

«Αναπνέει αυτόνομα» χωρίς μηχανική υποστήριξη και «ακούει οικείες φωνές» ο Μίκαελ Σουμάχερ, διαβεβαιώνει άρθρο που δημοσιεύεται σήμερα στην Gazzetta dello Sport. Νωρίτερα, η μάνταζέρ του, Σαμπίν Κεμ, εξέδωσε ανακοίνωση δηλώνοντας πως η κατάσταση της υγείας του πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, παραμένει αμετάβλητη.

Ο Πίνο Αλιέβι που το υπογράφει δεν αναφέρει τις πηγές του ρεπορτάζ του και γράφει επίσης ότι ο άσος της Φόρμουλα 1, που βρίσκεται σε διαδικασία αργής και σταδιακής αφύπνισης από το τεχνητό κώμα στο οποίο είχε βυθιστεί μετά το ατύχημά του στο σκι στις 29 Δεκεμβρίου, δέχεται συστηματικά την επίσκεψη του Τζιν Τοντ, προέδρου της FIA. «Τού μιλάει στα αγγλικά όπως τον παλιό καιρό που μοιράστηκαν μαζί στην Scuderia Ferrari», διηγείται ο Ιταλός δημοσιογράφος.

Ο Ρος Μπράουν, τεχνικός διευθυντής από το 1997 μέχρι το 2006 στη Scuderia Ferrari τον επικέπτεται επίσης συχνά στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ «και τού βάζει να ακούει ηχητικές εγγραφές από τα Grand Prix της Φόρμουλα 1, σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών του».

Η σύζυγός του Κορίνα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και «τού ψιθυρίζει τρυφερά στο αυτί». Τα παιδιά του «έχουν πάρει το δρόμο του σχολείου, αλλά επισκέπτονται τον πατέρα τους όσο πιο συχνά γίνεται».

Σήμερα το πρωί, η μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ, είχε δηλώσει σε ανακοίνωσή της, πως «Ο Μάικλ βρίσκεται ακόμη σε φάση αφύπνισης. Η κατάσταση δεν έχει αλλάξει».

Τον περασμένο μήνα, η οικογένεια του Σουμάχερ δήλωσε ότι εξακολουθεί να «πιστεύει ακράδαντα» στην αποκατάστασή του, προσθέτοντας: «Γνωρίζουμε πως η φάση αφύπνισης μπορεί να διαρκέσει μεγάλο χρονικό διάστημα».

This entry was posted on Σάββατο, 8 Μαρτίου, 2014 at 14:39 and is filed under F1. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply