Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

H νέα πάμπλουτη υπουργός της Ιταλίας είναι μόνο 33 ετών και παγώνει τους πάντες με την ομορφιά και τα διαπεραστικά μπλε μάτια της (εικόνες)

Φεβρουάριος 26th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Μαρία Ελενα ΜπότσιΤην αποκαλούν ήδη «πασιονάρια» του Ρέντσι, ενώ τα παρατσούκλι της είναι jaguar. Η μόλις 33 ετών Μαρία Ελενα Μπότσι είναι μια γυναίκα κλασικής και δυναμικής ομορφιάς, που μόλις ορκίστηκε υπουργός Συνταγματικών μεταρρυθμίσεων στην κυβέρνηση του Ματέο Ρέντσι και έχει τρελάνει τα φλας.

Ακόμη και ο τρόπος που έσκυψε για να υπογράψει μετά την ορκωμοσία της, έχει αποτυπωθεί με χιλιάδες εικόνες που κυκλοφορούν στα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Ολη η στάση της και κυρίως το βλέμμα της, λένε ένα πράγμα: ήρθε για να μείνει…

Γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου του 1981. Zει στη Φλωρεντία όπου μέχρι και την ορκωμοσία της το περασμένο Σάββατο και την ανάληψη του υπουργικού θώκου, εργαζόταν ως δικηγόρος. Ηταν υποψήφια στην περιφέρεια της Τοσκάνης στις εκλογές του 2013 και τον Αύγουστο έγινε μέλος της γραμματείας του Εθνικού Δημοκρατικού Κόμματος, με γραμματέα τον Ρέντσι.

Προέρχεται από μια εξαιρετικά πλούσια οικογένεια, ο πατέρας της μάλιστα είναι διευθυντής μεγάλης ένωσης οινοπαραγωγών και μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της Banca Etruria. Η δε μητέρα της είναι αντιδήμαρχος!

Σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, ο Ρέντσι κυριολεκτικά την λατρεύει, την θεωρεί γυναίκα φαινόμενο που θέλει να κρατήσει κοντά του, ενώ όλοι του λένε πως είναι πολύ όμορφη για να είναι κομμουνίστρια…

This entry was posted on Τετάρτη, Φεβρουάριος 26th, 2014 at 11:52 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply