Μια ματιά γεμάτη… εκπλήξεις στα goodie bags που θα κρατούν φεύγοντας οι χαμένοι της βραδιάς των Οσκαρ

OSCARΓια 13η χρονιά, η Distinctive Assets, διαφημιστική εταιρεία με έδρα, φυσικά, το Λος Αντζελες, αναλαμβάνει να περιποιηθεί τους χαμένους της Τελετής Απονομής των Βραβείων Οσκαρ, που φέτος θα γίνει την Κυριακή, 2 Μαρτίου.

Το πρόγραμμα λέγεται, χαριτωμένα, «Everyone Wins at the Oscars» και φροντίζει ώστε εκείνοι που δε θα κερδίσουν το χρυσό αγαλματάκι, να κερδίσουν… πολλά περισσότερα!

Η εταιρεία συγκεντρώνει προϊόντα και παροχές σε κάποια από τα ακριβότερα goodie bags στην ιστορία, τα οποία προορίζονται για τους όχι-και-τόσο-χαμένους στις κατηγορίες, μόνο, των ηθοποιών (Α’ και Β’ Ανδρικού και Γυναικείου Ρόλου) και σκηνοθετών. Η αξία αυτών των πακέτων της παρηγοριάς φέτος φτάνει τα 80.000 δολάρια – για να μην ξεχνιόμαστε, 20.000 δολάρια περισσότερα από την αμοιβή του Τζόνα Χιλ για το ρόλο του στο «Λύκο της Wall Street», για τον οποίο και είναι υποψήφιος.

Σύμφωνα με το US Weekly, οι σακούλες αυτές περιλαμβάνουν κάποια από τα πιο απρόσμενα δώρα, σε μια γεμάτη πιπεράτη φαντασία συλλογή. Να μερικά παραδείγματα:

Ανανέωση του κολπικού ιστού για τις γυναίκες, από την O-Shot, διαδικασία αξίας 2.700 $, που εντείνει τη σεξουαλική ανταπόκριση και καταπολεμά την ακράτεια.

Εμφύτευση μαλλιών για τους άντρες, με τη μέθοδο ARTAS Robotic Hair Transplant, αξίας 16.000 $.

Προϊόντα διαίτης που περιλαμβάνουν από λιποδιαλυτικές τσίχλες μέχρι ειδικά, «portion sensitive» σερβίτσια που αναγκάζουν τον γευματίζοντα να σερβίρεται μικρές μερίδες.

Υιοθεσία μιας σφενταμιάς: Οι «χαμένοι» θα κερδίσουν maple syrup για μια ζωή, με προμήθειες αξίας 280 $, αλλά και το πιστοποιητικό υιοθεσίας μιας πραγματικής σφανταμιάς για να είναι σίγουροι ότι τα αποθέματα δε θα τελειώσουν ποτέ!

Διασχίζοντας την Ιαπωνία με τα πόδια: Με αξία 15.000 $, οι «χαμένοι» μπορούν, όταν θελήσουν, να διασχίσουν ολόκληρη την Ιαπωνία με τα πόδια, με την επιμέλεια του ταξιδιωτικού πακέτου Walk Japan.

Για τη φροντίδα των κατοικίδιων: Εκτός από γκουρμέ τροφές, το σακουλάκι θα περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα θεραπείας με ηλεκτρολύτες για κατοικίδια, αξίας 1.591 $.

Σαμπουάν αλόγων. Για ανθρώπους. Με 95 $ το μπουκάλι.

Κι η λίστα συνεχίζεται απεριόριστα και εξίσου φαντασμαγορικά. Σε σημείο που ν’ αρχίσουμε να πιστεύουμε ότι ηθοποιοί και σκηνοθέτες θα κάνουν αντικαμπάνια, ώστε να χάσουν το Οσκαρ και να κερδίσουν το goodie bag!

Λήδα Γαλανού

Διαβάστε και δείτε τα πάντα για την Οσκαρική κούρσα, στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται διαρκώς

Flix

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.